counter

Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: “Πριν από έξι χρόνια πέθανα πέντε φορές, έπαθα ανακοπή”

Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: “Πριν από έξι χρόνια πέθανα πέντε φορές, έπαθα ανακοπή”
Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: “Πριν από έξι χρόνια πέθανα πέντε φορές, έπαθα ανακοπή”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, η Βάσια Τριφύλλη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως έχει πάθει πολλές φορές ανακοπή και πως ζει με απινιδωτή γιατί γεννήθηκε με μεγάλη καρδιά.

Εσύ τσακώνεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς;

Δεν μπορώ να τσακώνομαι, το έχω κόψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είμαι του γέλιου. Όσο χαίρονται οι άλλοι μαζί μου, θέλω να χαίρομαι κι εγώ με μένα και με τους άλλους. Ο Χάρης με έπεισε να δεχτώ και είμαι πανευτυχής που συνεργάζομαι με αυτόν τον ωραίο θίασο, έτσι είπα ναι πριν διαβάσω το έργο. Άγομαι και φέρομαι στη ζωή μου με τη μύτη μου.

Είσαι… λαγωνικό;

Ναι, με τη μύτη μου και με την αύρα του άλλου ανθρώπου. Ποτέ δεν με απογοήτευσε η μύτη μου, η οποία είναι και τέλεια. Ο μπαμπάς μου έλεγε ότι το προφίλ μου είναι ίδιο με θεάς. Είμαι μια πρώην ωραία γυναίκα, όχι πρώην γυναίκα, το μόνο που μου μένει είναι να με πουν εγχειρισμένο άντρα, όλα τα άλλα τα έχω ακούσει.

Όσο μεγαλώνεις, βάζεις νερό στο κρασί σου;

Βέβαια, δεν βάζω μόνο νερό στο κρασί μου, μπορώ να πω ότι το έχω… κόψει κιόλας. Όλα τα πολύ ανθυγιεινά που με τσιτώνουν, τα οποία πλέον στην ηλικία μου τα έχω διαγνώσει και τα ξέρω εκ των προτέρων. Έτσι, παίρνω την κιλότα μου και φεύγω άμα δω πολύ ζόρι, ούτε μιλάω ούτε τσακώνομαι, τίποτα. Η κλήση είναι αναπάντητη. Εκτίμησα πάρα πολύ τη ζωή και το θάνατο, έχω τρομακτικές εμπειρίες, όχι μόνο από το κορμάκι μου. Εγώ ζω με απινιδωτή, γιατί γεννήθηκα με πολύ μεγάλη καρδιά και κανείς δεν το ήξερε και ήμουν αθλήτρια και μετά έκανα μπαλέτο, διάφορα. Πριν από 6 χρόνια πέθανα 5 φορές, έπαθα ανακοπή, έχω τα πάντα. Οι απώλειες που πονάνε είναι κυρίως των ανθρώπων που χάνεις. Αν εγώ είχα πεθάνει, μου είναι αδιάφορο τι θα κάνουν οι άλλοι, δεν το λέω από αδιαφορία. Τώρα που είμαστε ζωντανοί πρέπει να το ζούμε στο έπακρον, χωρίς να καταπιέζουμε την προσωπική ελευθερία του διπλανού μας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR