counter

Σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 30 ετών γνωστή τραγουδίστρια

Σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 30 ετών γνωστή τραγουδίστρια
Σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 30 ετών γνωστή τραγουδίστρια

Τροχαίο σοκ για τη γνωστή τραγουδίστρια της Country, Kylie Rae Harris η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών. Η άτυχη καλλιτέχνιδα σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στο Νέο Μεξικό. Στο δυστύχημα εμπλέκονται τρία συνολικά αμάξια, ενώ εκτός από τη Harris έχασε τη ζωή του και ένα 16χρονο κορίτσι. Ο τρίτος οδηγός κατάφερε να σωθεί χωρίς τραυματισμούς.

«Με ραγισμένη καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι η Kylie Rae Harris πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα χθες το βράδυ. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να μοιραστούμε και ζητήσουμε ιδιωτικότητα για την οικογένειά της αυτή τη στιγμή. Όλοι όσοι γνώριζαν την Kylie ήξεραν πόσο αγαπούσε την οικογένειά της και πέρα από αυτό, πόσο πολύ αγαπούσε τη μουσική. Ο καλύτερος φόρος τιμής και για τα δύο είναι να εξαπλωθεί όσο πιο πολύ η αγάπη από εσάς σήμερα και να ακούσετε τη μουσική που σας εμπνέει πλήρως» ήταν η δήλωση του εκπροσώπου της τραγουδίστριας.

Η Kylie Rae Harris η οποία πήγαινε σε μουσικό φεστιβάλ, στο τελευταίο της tweet ενημέρωνε πως μένει από καύσιμα, ενώ συγκλονίζουν και τα τελευταία instastories που έκανε μέσα από το αμάξι της, λίγη ώρα πριν το θανατηφόρο τροχαίο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR