counter

Σοκ προκαλούν οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και σατανισμό από την αδερφή της Μαράια Κάρεϊ για τη μητέρα τους

Σοκ προκαλούν οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και σατανισμό από την αδερφή της Μαράια Κάρεϊ για τη μητέρα τους
Σοκ προκαλούν οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και σατανισμό από την αδερφή της Μαράια Κάρεϊ για τη μητέρα τους

Αγωγή κατά της μητέρας της, Πατρίτσια κατέθεσε η μεγαλύτερη αδερφή της Μαράια Κάρει, Άλισον η οποία ισχυρίζεται ότι από την ηλικία των 10 ετών κακοποιήθηκε σεξουαλικά και συστηματικά από άγνωστους σε εκείνη άντρες, με την προτροπή και ενθάρρυνση της μητέρας της που την ανάγκαζε συγχρόνως να παρακολουθεί σατανιστικές τελετές με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.

Όπως ισχυρίζεται η 57χρονη σήμερα Άλισον όλες αυτές οι οδυνηρές αναμνήσεις είναι και η αιτία που στην ενήλικη ζωή της ήρθε αντιμέτωπη με τον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης.

Στρες, κατάθλιψη, χρήση ναρκωτικών ουσιών είναι μερικά από τα όσα βιώνει η Άλισον Κάρει που από το 1990 είναι φορέας του AIDS.

Το 2015 άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της και την ξυλοκόπησαν άγρια, προκαλώντας της σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ την ίδια περίοδο η ίδια εμφανίστηκε σε βίντεο να εκλιπαρεί τη διάσημη και πλούσια αδερφή της  να τη βοηθήσει, με τις ικεσίες της ωστόσο να πέφτουν στο κενό.

Ένα χρόνο αργότερα η αστυνομία τη συνέλαβε να εκδίδεται έξω από ξενοδοχείο της κομητείας Ούλστερ της Νέας Υόρκης, ενώ η ίδια “διαφήμιζε” τον εαυτό της στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας στίχους τραγουδιών της διάσημης αδερφής της. Οι αστυνομικές αρχές την χαρακτήρισαν τότε ως “περιστασιακά” εκδιδόμενη, αφού η σύλληψή της προέκυψε μόλις μία εβδομάδα αφότου η Άλισον είχε καταφύγει στην πορνεία από απελπισία.

Αυτή η αγωγή εναντίον της μητέρας της δεν είναι η πρώτη φορά που η Άλισον προέβη σε ανατριχιαστικές εξομολογήσεις αφού σε μία συνέντευξή της το 2018 ισχυρίστηκε ότι μέλος της οικογένειάς της -χωρίς τότε να το κατονομάζει- συνήθιζε να την οδηγεί σε κάποιες περίεργες μαζώξεις όπου την ανάγκαζε να συνευρεθεί σεξουαλικά με προσκυνητές καλυμμένους με κάπες.

«Συνέβαιναν τρομερά πράγματα. Εμπειρίες πολύ φριχτές για να τις βιώνει ένα μικρό παιδί. Με κακοποιούσαν σεξουαλικά. Μου έλεγαν ότι αν δεν έκανα όσα μου έλεγαν, θα έκαναν κακό στη Μαράια», περιγράφει η Άλισον βάζοντας στο κάδρο και την αδερφή της, εμφανίζοντας τον εαυτό της ως θύμα για χάρη της διάσημης αργότερα αδερφής της.

Όλα τα παραπάνω εξωφρενικά περιγράφονται στα δικόγραφα που έχει καταθέσει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης η οργάνωση Child Victims Act στην οποία βρήκε καταφύγιο η Άλισον Κάρει για να στραφεί εναντίον της μητέρας της με αγωγή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR