counter

Σοκ! Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται από τον ανιψιό του για αιμομιξία - Αντιμετωπίζει έως και 50 χρόνια ποινή φυλάκισης

Σοκ! Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται από τον ανιψιό του για αιμομιξία - Αντιμετωπίζει έως και 50 χρόνια ποινή φυλάκισης
Σοκ! Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται από τον ανιψιό του για αιμομιξία - Αντιμετωπίζει έως και 50 χρόνια ποινή φυλάκισης

Είδηση-σοκ κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, ο 21χρονος ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες τον κατηγορεί για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, αν αυτό αποδειχθεί αληθές, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μπορεί να μείνει στη φυλακή για 50 ολόκληρα χρόνια. 

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, πριν από λίγο καιρό, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Ρίκι Μάρτιν στο Πουέρτο Ρίκο, για ενδοοικογενειακή βία. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είχαν γίνει γνωστές, ενώ η ταυτότητα του μηνυτή παρέμενε κρυφή μέχρι που ο αδερφός του Ρίκι Μάρτιν, Έρικ, αποκάλυψε, ποιος τον μήνυσε.

Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Βανέσας, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, που ο 21χρονος ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν για 7 μήνες και η οποία φαίνεται πως έληξε πριν από περίπου δύο μήνες. 

Από την άλλη, ο εκπρόσωπος του Ρίκι Μάρτιν, είχε αποκαλέσει τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης «εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες» σε δηλώσεις του στο People, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εις βάρος του Σάντσες εκκρεμεί πρόσφατη καταγγελία από μια γυναίκα, την οποία φέρεται να έχει παρενοχλήσει με απειλές.

Παράλληλα οι δικηγόροι του Ρίκι Μάρτιν είπαν στην DailyMail ότι ο ανιψιός του τραγουδιστή παλεύει με βαθιά ψυχικά προβλήματα.

«Ο Ρίκι Μάρτιν φυσικά δεν έχει εμπλακεί και δεν θα εμπλεκόταν ποτέ σε κανένα είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του. Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι και αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος θα έχει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο, επειγόντως. Αλλά πάνω απ' όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα», είπε, μεταξύ άλλων, δικηγόρος του Ρίκι Μάρτιν.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρίκι Μάρτιν  έχει τέσσερα παιδιά: τα δίδυμα, Βαλεντίνο και Ματέο, τη Λουτσία και τον Ρεν. Ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με τον Σουηδό ζωγράφο, Χουάν Γιόζεφ από το 2017.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR