counter

Σοκ: Γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Σοκ: Γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο
Σοκ: Γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Τους fans του ανά τον κόσμο σόκαρε ο Έλβις Κοστέλο, ο οποίος αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου και για τον λόγο αυτό χρειάζεται να ακυρώσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία.

Ο 62χρονος μουσικός και τραγουδιστής που γεννήθηκε στο Λονδίνο, πήρε συμβουλές από τον γιατρό του, ο οποίος του συνέστησε να ξεκουραστεί άμεσα μετά από χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη για τον καρκίνο.

Την ανακοίνωση έκανε μέσω Facebook ο ίδιος ο Έλβις Κοστέλο αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι, ενώ είχε επιστρέψει στην περιοδεία, είναι απαραίτητο να ξεκουραστεί και να ακυρώσει τις υπόλοιπες έξι προγραμματισμένες του εμφανίσεις.  

Ο Έλβις Κοστέλο γεννήθηκε το 1954 στο Λονδίνο ως Ντίκλαν Πάτρικ ΜακΜάνους. Το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο προέρχεται από το μικρό όνομα του Έλβις Πρίσλεϊ και από το επώνυμο "Κοστέλο" που χρησιμοποιούσε ο επίσης μουσικός πατέρας του.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε τη δεκαετία του '70 και το 1977 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο "My Aim Is True", ο οποίος χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Rolling Stone ως ένας από τους καλύτερους της χρονιάς Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε δίσκους είτε ατομικά, είτε συνεργαζόμενος με τα συγκροτήματα The Attractions και The Imposters.

Έχει κερδίσει ένα βραβείο Γκράμι και έχει προταθεί για δύο βραβεία BRIT. Επίσης, έχει γράψει τραγούδια για τον κινηματογράφο, όπως το "She" (Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ και το "Scarlet Tide" (Επιστροφή στο Cold Mountain). Για το δεύτερο έλαβε υποψηφιότητα μαζί με τον Τ Μπον Μπέρνετ για το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Το 2003 εισήχθη μαζί με τους The Attractions στο Rock and Roll Hall of Fame και την επόμενη χρονιά το Rolling Stone τον κατέταξε 80ο στους 100 καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Το 2003 ο Έλβις Κοστέλο παντρεύτηκε τη μουσικό Νταϊάνα Κραλ στο κάστρο του Έλτον Τζον και το 2006 ήρθαν στη ζωή οι δίδυμοι γιοι τους.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR