counter

Σοφία Χατζηπαντελή: Συναντήθηκε με τη Μαίρη Βυτινάρος μετά το ειρωνικό σχόλιο στο Instagram

Σοφία Χατζηπαντελή: Συναντήθηκε με τη Μαίρη Βυτινάρος μετά το ειρωνικό σχόλιο στο Instagram
Σοφία Χατζηπαντελή: Συναντήθηκε με τη Μαίρη Βυτινάρος μετά το ειρωνικό σχόλιο στο Instagram

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του GNTM, καθώς αναμένεται να κρίνει τις τελικές φωτογραφίες των επίδοξων μοντέλων.

«Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετικά τώρα, γιατί ο κόσμος γνωρίζει. Ήμουν σίγουρη πως δε θα επέστρεφα στο GNTM. Η ιστορία όμως δεν έκλεισε, γιατί αγάπησα τις διαγωνιζόμενες. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια» δήλωσε η Σοφία Χατζηπαντελή, με αφορμή την άφιξή της στην Ελλάδα.

Το βράδυ της Παρασκευής η Σοφία Χατζηπαντελή το έριξε έξω και μάλιστα διασκέδασε μαζί με τη… Μαίρη Βυτινάρος.

Θυμίζουμε πως η τελευταία μπήκε στο GNTM ως model instructor, μετά την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από την κριτική επιτροπή.

Διαβάστε επίσης: Mαίρη Bυτινάρος: “Το σχόλιο της Σoφίας Xατζηπαντελή στο Instagram ήταν ειρωνικό”

Ένα ειρωνικό σχόλιο ωστόσο της Σοφίας Χατζηπαντελή για τη Μαίρη Βυτινάρος ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τις φήμες περί… κόντρας ανάμεσα τους.

Οι δυο γυναίκες φαίνεται να έλυσαν όμως την όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί, καθώς συναντήθηκαν για πρώτη φορά και διασκέδασαν μαζί, ανεβάζοντας κοινά τους στιγμιότυπα στα instastories.

«Μη με παρεξηγείται, η Μαίρη Βυτινάρος είναι θεάρα, είναι πολύ hot. Αλλά, θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Θα προτιμούσα ίσως να υπάρχουν δυο άτομα σε αυτό το πόστο, τη Μαίρη με κάποιον άλλον. Όχι εμένα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, πάντα έχω δουλειά ως μοντέλο, δεν μπορώ να λείψω 5-6 μήνες για ένα show» είχε σχολιάσει η Σοφία Χατζηπαντελή.

Από την άλλη, η Μαίρη Βυτινάρος είχε πει: «Δεν την έχω γνωρίσει την Σοφία Χατζηπαντελή. Νομίζω ότι το σχόλιο της ήταν ειρωνικό. Μετά το πήρε πίσω και το άλλαξε. Νομίζω ότι θα επιστρέψει και θα γίνουμε φίλες».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR