counter

Σοφία Χατζηπαντελή: Η απάντηση για τη φωτογραφία με τα "βγαλμένα" φρύδια και το follow στη Βίκυ Καγιά

Σοφία Χατζηπαντελή: Η απάντηση για τη φωτογραφία με τα "βγαλμένα" φρύδια και το follow στη Βίκυ Καγιά
Σοφία Χατζηπαντελή: Η απάντηση για τη φωτογραφία με τα "βγαλμένα" φρύδια και το follow στη Βίκυ Καγιά

Τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Στέλιο Κουδουνάρη συνάντησε η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και ο Σαράντης Μαριεττής στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι δύο κριτές του «My Style Rocks» μίλησαν για την εκπομπή μόδας και αναφέρθηκαν σε πρόσωπα με τα οποία έχουν συνεργαστεί.

Διαβάστε επίσης: Μy Style Rocks: Ενοχλημένη η Χατζηπαντελή! Βαθμολόγησε παίκτρια με μηδέν – "Νομίζει ότι είμαι το παιχνίδι της"

«Έχει γραφτεί ότι θα φύγω εγώ από το My Style Rocks; Ποιος το έγραψε;», απάντησε η Σοφία Χατζηπαντελή στις φήμες που τη θέλουν να αποχωρεί από το «My Style Rocks».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη Βίκυ Καγιά, την οποία ακολουθεί πλέον στο Instagram, βάζοντας τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους.

«Με τη Βίκυ Καγιά είναι όλα καλά! Ήρθαμε τώρα από κάτι ωραίο και δεν μου αρέσουν καθόλου τα θέματα που ανοίγετε, για να βάλετε να μαλώσουν η μία με την άλλη. Κανένας δεν μάλωσε, πρέπει να το κλείσουμε. Η Βίκυ είναι μια χαρά γυναίκα κι εγώ ξέρω ποια είμαι», είπε εκνευρισμένη η Σοφία Χατζηπαντελή.

Μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, λέγοντας πως είναι σε σχέση.

Σε ερώτηση για τον Λάκη Γαβαλά, η Σοφία Χατζηπαντελή είπε ενοχλημένη: «Ο κύριος Γαβαλάς είναι καταπληκτικός και τον αγαπώ. Ευχαριστώ».

Η Σοφία Χατζηπαντελή ρωτήθηκε επίσης και για την πολυσυζητημένη φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα η Μαρία Μπακοδήμου, από την οποία απουσίαζαν τα πυκνά της φρύδια.

Το μοντέλο έβαλε τη δημοσιογράφο να ακουμπήσει τα φρύδια της για να δει ότι είναι αληθινά, δηλώνοντας άγνοια σχετικά με το τι συνέβη με τη φωτογραφία και αν η Μαρία Μπακοδήμου έκανε photoshop.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR