counter

Σοφία Χαρμαντά: Η γνωριμία και η σχέση της με τον Τζεράρντ Μπάτλερ

Σοφία Χαρμαντά: Η γνωριμία και η σχέση της με τον Τζεράρντ Μπάτλερ
Σοφία Χαρμαντά: Η γνωριμία και η σχέση της με τον Τζεράρντ Μπάτλερ

Σοφία Χαρμαντά το τελευταίο διάστημα έχει συζητηθεί ιδιαίτερα, λόγω των δημοσιευμάτων που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον χολιγουντιανό ηθοποιό, Τζέραρντ Μπάτλερ.

Το μοντέλο μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, την απόφασή της να αφήσει την χώρα μας και να κυνηγήσει τις φιλοδοξίες της στην Αμερική, αλλά και τον λόγο που βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα.

«Από μικρή ήμουν φιλόδοξη και μου άρεσε το εξωτερικό. Και ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου, γιατί αυτό το επάγγελμα νομίζω πρέπει να το κάνεις στο εξωτερικό.

Με τον Τζέραρντ κάναμε διακοπές. Πήγαμε Νίκαια, Μονακό. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Γνωριζόμαστε χρόνια, έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση.

Με βοήθησε πάρα πολύ, όταν πρωτοπήγα στην Αμερική. Ήταν ένα μεγάλο στήριγμα για εμένα. Γενικά αισθάνομαι άβολα να μιλάω για την  προσωπική μου ζωή. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ήταν από τους πρώτους φίλους που είχα εκεί. Ο χρόνος θα δείξει αν η φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έρωτα μετά από χρόνια», είπε η Σοφία Χαρμαντά.

Δείτε όλα όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR