counter

Σοφία Χαρμαντά: Απαντάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Σοφία Χαρμαντά: Απαντάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ
Σοφία Χαρμαντά: Απαντάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Τους τελευταίους μήνες τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Σοφία Χαρμαντά να είναι ζευγάρι με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό Τζέραρντ Μπάτλερ είναι πολλά. Οι δυο τους βρέθηκαν στις 16 Ιουλίου στην Κυανή Ακτή - στη Νίκαια και στο Μονακό- όπου απόλαυσαν τις διακοπές τους. Μάλιστα, φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media, έδειχναν τον ηθοποιό στην αγκαλιά της Ελληνίδας να απολαμβάνει μαζί της το ηλιοβασίλεμα, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο έκαναν μαζί τζετ σκι στη θάλασσα.  

Ωστόσο δέκα μέρες μετά τις κοινές τους διακοπές και συγκεκριμένα στις 6 Ιουλίου, δημοσίευμα της Daily Mail, παρουσίαζε τον Τζέραρντ Μπάτλερ να ψωνίζει στο Μαλιμπού μαζί με την πρώην σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν. Μάλιστα, ο βρετανικός ιστότοπος ανέφερε πως οι δυο τους παρά τα συχνά on off που έχουν στη σχέση τους από το 2014, είναι και πάλι μαζί.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τη Σοφία Χαρμαντά η οποία δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει την σχέση της με τον Τζέραλντ Μπάτλερ

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι με τον Τζέραλντ είμαστε πολύ κοντά. Είναι πολύ κοντινός μου άνθρωπος, τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Περάσαμε πολύ όμορφα στις διακοπές μας, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο. Η Σοφία Χαρμαντά σχετικά με το δημοσίευμα της Daily Mail το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι: «Δεν γνωρίζω το δημοσίευμα που μου λέτε, ούτε με ποια κοπέλα ήταν ο Τζέραρντ».

Να αναφέρουμε πως το ειδύλλιο του Τζέραρντ Μπάτλερ και της Σοφίας Χαρμαντά ξεκίνησε το 2019, αλλά διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του, Μόργκαν Μπράουν. Αυτές τις ημέρες η Ελληνίδα καλλονή βρίσκεται στη Μύκονο, χωρίς την παρέα του ηθοποιού και περνάει όμορφες στιγμές με τις φίλες της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR