counter

Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης: Το χρονικό της υπόθεσης, η καταγγελία, οι συνεντεύξεις και η ανατροπή

Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης: Το χρονικό της υπόθεσης, η καταγγελία, οι συνεντεύξεις και η ανατροπή
Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης: Το χρονικό της υπόθεσης, η καταγγελία, οι συνεντεύξεις και η ανατροπή

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2018 όταν η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε πως έπεσε "θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη", στα καμαρίνια του θεάτρου "Χυτήριο".

Όσα είχε πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την υπόθεση Σοφίας Παυλίδου - Μάνου Παπαγιάννη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκείνες τις μέρες, στον αέρα της εκπομπής "Happy Day", αναφέρθηκε στην εκτενή επικοινωνία που είχε με την ηθοποιό, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια επισκέφθηκε νοσοκομείο των βορείων προαστίων για να κάνει κάποιες ακόμα εξετάσεις, καθώς υπέφερε από πόνους.

"Επειδή εγώ μίλησα χθες με την Σοφία για αρκετή ώρα, να σας δώσω μια νέα πληροφορία. Πήγαινε στο ΚΑΤ για πρόσθετες εξετάσεις. Το κορίτσι πονούσε πάρα πολύ και ήθελε να κάνει κάποιες ακτινογραφίες για να δει σε τι κατάσταση είναι. Μάλλον χρειάζεται και άλλες μέρες αναρρωτικής άδειας... Αυτό που την έχει στεναχωρήσει πιο πολύ, από ότι κατάλαβα ανθρώπινα και μετά από την γυναικεία κουβέντα που κάναμε, είναι ότι η επειχήρηση έχει κρατήσει κάποιες ίσες αποστάσεις...", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Όσα είχε πει ο Μάνος Παπαγιάννης στη Φαίη Σκορδά για την υπόθεση με την Σοφία Παυλίδου

Ο Μάνος Παπαγιάννης την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου του 2018 μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

  • Δεν βγήκα να μιλήσω γιατί προστάτευα τον εαυτό μου, αλλά και την ίδια την κυρία Παυλίδου. Δεν μπορούμε να ξεκατινιαζόμαστε στα κανάλια...
  • Ο κύριος Καλυβάτσης μου είπε: "Η Σοφία Παυλίδου δεν έκανε την κίνηση επίτηδες".
  • Υπήρξε ένταση και ύβρεις. Και από τη μεριά μου και από τη μεριά της.
  • Άνοιξα έντονα την πόρτα του καμαρινιού της. Λάθος μου. Δεν την έσπασα.
  • Κι εγώ υπέστην βία. Μου επιτέθηκε. Με χτύπησε στο πρόσωπο πολύ άσχημα. Εγώ την απώθησα. 
  • Νιώθω τρομερά αδικημένος. Είμαι το θύμα.
  • Ο Σωτήρης Καλυβάτσης δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό. Πιο ψέμα από το ότι εκείνος με έβγαλε από το καμαρίνι δεν υπάρχει.
  • Ζήτησα συγγνώμη από τον θίασο για την αναστάτωση που προκάλεσα.
  • Μετά το αυτόφωρο είπα ότι θα ζητήσω συγγνώμη από την Σοφία. Όχι γιατί είμαι ένοχος, αλλά γιατί θεώρησα ότι δεν έπρεπε να πάρει έκταση.
  • Δεν το έκανα. Δεν χτύπησα άνθρωπο.
  • Η Κάτια Νικολαΐδου είναι ένα αγαπητό πρόσωπο και ένα εξαιρετικό παιδί. Αν είπε κάτι τέτοιο ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
  • Είμαι το θύμα της υπόθεσης. Αμύνθηκα. Η Σοφία Παυλίδου επιτέθηκε σε μένα.
  • Δικαίως ο κύριος Φερεντίνος αντιδρά έτσι. Το σέβομαι απόλυτα. Εννοείται θα στηρίξει τη γυναίκα του.
  • Θα ήθελα πολύ να τα βρούμε, αλλά δυστυχώς χωρίς εκατέρωθεν δημόσιες εξηγήσεις θα έχει μπει το στίγμα.
  • Εγώ δεν θέλω να δώσω συνέχεια δημόσια, καλό θα ήταν να κάνει το ίδιο και η Σοφία Παυλίδου.

Η ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου στο Instagram με το χτυπημένο πόδι

Τον Νοέμβριο του 2021 και συγκεκριμένα στις 25 του μηνός, παγκόσμια ημέρα της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, η Σοφία Παυλίδου, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μια φωτογραφία γράφοντας ότι είναι "το σημάδι της ντροπής" από το βράδυ που σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη.

Η Σοφία Παυλίδου στο Down Town Κύπρου για τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου είχε μιλήσει στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη τον Δεκέμβρη του 2018 για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη.

  • Μετά το περσινό περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη, είσαι πιο επιφυλακτική και επιλεκτική στις συνεργασίες που κάνεις;

Όχι, αυτό δεν με επηρέασε τόσο πολύ στη δουλειά. Έχω ένστικτο με τους ανθρώπους και το εμπιστεύομαι. Γι’ αυτό και δεν άλλαξα την στάση μου απέναντι σε συναδέλφους μου και στο πόσο ανοιχτή είμαι απέναντί τους. Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό το περιστατικό, δεν με άλλαξε πουθενά. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη όταν έγινε, οπότε δεν άλλαξε τον χαρακτήρα μου.

  • Έκανε κακό στην καριέρα σου, θεωρείς;

Γιατί το λες αυτό; Ως άνθρωπο ναι, ένα «κλικ» πίσω με πήγε, γιατί, αντί να γυρίσω στο σπίτι μου με τα παιδάκια μου, έτρεχα στα νοσοκομεία. Αυτό με ταρακούνησε. Από την άλλη, δεν επηρεάστηκα επαγγελματικά. Εργάζομαι φέτος και είμαι μία χαρά. Φυσικά και έφυγα πέρσι από την παράσταση, έμεινα για έξι μήνες εκτός, που θα μπορούσα να τους είχα δουλέψει. Ενώ είχα κι άλλες προτάσεις αμέσως, ήθελα να πάρω τις αναπνοές μου και να ηρεμήσω.

  • Κλείνοντας αυτό το θέμα, γιατί δεν λύθηκε το θέμα με τον Μάνο, εξωδικαστικά;

Μα πώς θα μπορούσε να λυθεί εξωδικαστικά;

  • Με ένα τηλεφώνημα, με μία «συγγνώμη»;

Εγώ δεν δέχτηκα το παραμικρό τηλεφώνημα από αυτό τον άνθρωπο και ποτέ δεν απαίτησα καμία συγγνώμη. Για να το ξεκαθαρίσω, για μένα είναι θέμα συμπεριφοράς και στάσης. Από ό,τι μου είπαν οι συνάδελφοί μου, την επόμενη μέρα που πήγε αυτός ο άνθρωπος στο θέατρο, έλεγε ότι «εγώ δεν έκανα τίποτα. Ήθελα μόνο να τη φοβερίσω!». Οπότε, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε γι’ αυτό το θέμα!

Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: "Θα γίνει δικαστήριο. Περιμένουμε να οριστεί η ημερομηνία"

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου του 2021 η Σοφία Παυλίδου μίλησε μέσω Skype στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Τότε αποκάλυψε πως με τον Μάνο Παπαγιάννη η υπόθεση θα οδηγούνταν στο δικαστήριο και ότι ακόμη δεν είχε οριστεί ημερομηνία της δίκης. "Περιμένουμε να οριστεί η ημερομηνία της δίκης. Θα γίνει δικαστήριο. Έχει περάσει από τον Εισαγγελέα, αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία της δίκης. Και τώρα με την πανδημία δεν είναι εύκολο να κινηθεί η διαδικασία" είχε πει χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου.

Και συνέχισε λέγοντας: "Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να μην απευθυνθώ στη δικαιοσύνη. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης η δική μου περίπτωση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης: Ανατροπή στην υπόθεση - Στο ειδώλιο η ηθοποιός ως κατηγορούμενη

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου μια ανατροπή είδες το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κέλλυς Χεινοπώρου, «εξαιτίας της κακής σκανδαλώδους διαχείρισης των δύο αυτών υποθέσεων από την Εισαγγελία, θα καθίσει στο σκαμνί η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός είναι πληγωμένη, αφού είναι κατηγορούμενη και για αυτό συμβαίνει γιατί η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη έφτασε νωρίστερα στον Εισαγγελέα».

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«’Όταν έγινε το επεισόδιο το 2018 στο χώρο εργασίας των δύο ηθοποιών, οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν. Ο καθένας έδωσε τη δική του εκδοχή  για τα περιστατικά έτσι όπως τα βίωσαν. Από εκεί και έπειτα σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Δεν είναι καθόλου οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίζεται από το άλλο. Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την συνάδερφό του για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά όταν έγινε το περιστατικό τη μήνυσε για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αυτό και το αδίκημα και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR