counter

Σοφία Παυλίδου: Ξεκαθαρίζει για την υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη – “Δεν υπάρχει ανατροπή”

Σοφία Παυλίδου: Ξεκαθαρίζει για την υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη – “Δεν υπάρχει ανατροπή”
Σοφία Παυλίδου: Ξεκαθαρίζει για την υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη – “Δεν υπάρχει ανατροπή”

Με ένα βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Παυλίδου ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει με την δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Κόνι Μεταξά: Θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου στη δίκη με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η ηθοποιός ανέφερε πως δέχθηκε τηλέφωνο από τον Εισαγγελέα για να βρει στο εδώλιο ως κατηγορούμενη, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να συμβεί, καθώς πρώτα πρέπει να γίνει η δική της δίκη, αφού η μήνυσή της προηγείται χρονικά.

«Φίλοι μου γεια σας. Το βίντεο αυτό γίνεται για όσους παρακολουθείτε τη δικαστική μου διαμάχη, που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια και που τις τελευταίες ημέρες ακούσατε στα μέσα ενημέρωσης ότι υπάρχει μια ανατροπή στην υπόθεση Παυλίδου.

Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης. Πράγματι πριν ένα μήνα δέχθηκα μια κλήση από τον Εισαγγελέα να εμφανιστώ ως κατηγορούμενη, καθώς ο άνθρωπος που έχω μηνήσει, έχει κάνει και αυτός μια καταγγελία 2,5 μήνες μετά και με κατηγορεί ότι του προκάλεσα σωματικές βλάβες. Μάρτυρας στη μήνυση αυτή είναι μόνο ο ίδιος.

Αμέσως επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου και με διαβεβαίωσε ότι η δίκη αυτή δεν μπορεί να γίνει, αν δεν γίνει η δική μου που προηγείται και χρονικά. Δεν υπάρχει κάποια ανατροπή. Τα πράγματα συνεχίζουν όπως έχουν. Περιμένουμε. Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο που μας ακούσει πως αν του συμβεί κάποια παραβατική συμπεριφορά να μην του περάσει από το μυαλό να μην απευθυνθεί στην ελληνική δικαιοσύνη. Να μην σκεφτεί πως και η Παυλίδου που το ανέφερε αμέσως περιμένει 4 χρόνια. Εγώ δεν χάνω την πίστη μου στην δικαιοσύνη. Θα περιμένω την δικαίωση και θα είμαι εδώ μέχρι τέλους», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου στο βίντεο που κοινοποίησε.

Δείτε το βίντεο που κοινοποίησε η Σοφία Παυλίδου στο Instagram:  

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR