counter

Σοφία Παυλίδου: Η σχέση της σήμερα με τον Χρήστο Φερεντίνο, επτά χρόνια μετά το διαζύγιό τους

Σοφία Παυλίδου: Η σχέση της σήμερα με τον Χρήστο Φερεντίνο, επτά χρόνια μετά το διαζύγιό τους
Σοφία Παυλίδου: Η σχέση της σήμερα με τον Χρήστο Φερεντίνο, επτά χρόνια μετά το διαζύγιό τους

Η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησαν τη Σοφία Παυλίδου στη Βαρκελώνη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά της και στη σχέση της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

Δείτε επίσης! Σοφία Παυλίδoυ: "Με τον Χρήστο Φερεντίνo πήγαμε σε ψυχολόγο να μας βοηθήσει για τα παιδιά"

Όσα είπε η Σοφία Παυλίδου

«Είμαι vegeterian εδώ και 14 χρόνια. Υπάρχει η αγάπη για τα ζώα και το ηθικό κομμάτι και από την άλλη, δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος στο δυτικό τρόπο ζωής, έχει ανάγκη το κρέας», είπε στην αρχή η Σοφία Παυλίδου.

Στη συνέχεια, η Σοφία Παυλίδου αναφέρθηκε στη μητρότητα και στα παιδιά της: «Σίγουρα τώρα που τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει είναι μια ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή… Ήμουν η κλασική Ελληνίδα μαμά, κατάφερνα πάντα να έχω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου. Με το μαγείρεμα και το μπάνιο ήμουν πάντα πολύ αυστηρή. Πέρα από την πεθερά μου και τη μητέρα μου, δεν έχω επιτρέψει ποτέ σε κανέναν άλλο να μαγειρέψει για τα παιδιά μου. Χαίρομαι γι’ αυτό γιατί βλέπω ότι έχουν μάθει να τρώνε σωστά».

Ακόμη, η Σοφία Παυλίδου αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο, μετά το διαζύγιό τους: «Με τον Χρήστο είμαστε φίλοι. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και όταν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο, έχεις περάσει πολλά μαζί του. Το να πηγαίνουμε σινεμά ή θέατρο ήταν από τις αγαπημένες μας συνήθειες οπότε και τώρα, αν δε βρίσκουμε άλλη παρέα μπορεί να πάμε μαζί. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά στο νέο του τηλεοπτικό βήμα. Και εννοείται ότι θέλω να πάει καλά γιατί τον αγαπάω και γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν παντρεμένοι για 16 χρόνια και απέκτισαν μαζί δυο γιους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR