counter

Σοφία Μουτίδου: Της ασκήθηκε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας – “Πήγα χθες το πρωί στην ΓΑΔΑ…”

Σοφία Μουτίδου: Της ασκήθηκε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας – “Πήγα χθες το πρωί στην ΓΑΔΑ…”
Σοφία Μουτίδου: Της ασκήθηκε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας – “Πήγα χθες το πρωί στην ΓΑΔΑ…”

Η Σοφία Mουτίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο διαδίκτυο και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς δεν διστάζει να εκφράζει πολλές φορές την γνώμη της για διάφορα κοινωνικά αλλά και καθημερινά ζητήματα.

 Με αφορμή λοιπόν, ένα βίντεο που είχε πραγματοποιήσει για τους ομοφυλόφιλους στο κανάλι της στο YouTube κατατέθηκε εις βάρος της μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας.

Την εξέλιξη αυτή την έκανε γνωστή η ίδια η Σοφία Mουτίδου μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου με ένα βίντεο εξήγησε τι ακριβώς συνέβη!

Σοφία Μουτίδου - Μήνυση εις βάρος της για υποκίνηση δημόσιας βίας – Τι συνέβη;

«Τι νέο σου έχω; Μου έκαναν μήνυση! Πήγα χθες το πρωί στην ΓΑΔΑ και ξέχασα να στο πω. Μου έκανε μήνυση κάποιος, ο οποίος θίχτηκε για το περσινό βίντεο με τους ομοφυλόφιλους και μου έκανε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας. Μιλάς με ένα άτομο, το οποίο υποκινεί δημόσια τη βία! Ναι κοπέλα μου, ναι καταπληκτική μου ύπαρξη. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, προσεύχομαι να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια για να δούμε πραγματικά τι σημαίνει υποκίνηση δημόσιας βίας, τι σημαίνει καθαρό καρκίνωμα και κακοήθεια» έλεγε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου στο βίντεο που ανέβασε.

«Υποκινώ δημόσια τη βία! Ναι! Έστω για λίγο, ένοιωσα μέρος του κρατικού μηχανισμού. Άντε και σε ανταρτοπόλεμο» έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε η Σοφία Μουτίδου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR