counter

Σοφία Μουτίδου: Ξεσπά στο Instagram! "Με ξεφτίλισε ένας κύριος μου είπε "πήγαινε χάσε κανένα κιλό""

Σοφία Μουτίδου: Ξεσπά στο Instagram! "Με ξεφτίλισε ένας κύριος μου είπε "πήγαινε χάσε κανένα κιλό""
Σοφία Μουτίδου: Ξεσπά στο Instagram! "Με ξεφτίλισε ένας κύριος μου είπε "πήγαινε χάσε κανένα κιλό""

Η Σοφία Μουτίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αναφερθεί δημόσια σε ένα περιστατικό που της συνέβη στο γυμναστήριο.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός δέχτηκε λεκτική επίθεση από έναν κύριο, ο οποίος της είπε «πήγαινε χάσε κανένα κιλό».

Σοφία Μουτίδου – Η ανάρτηση ξέσπασμα στο Instagram

Η Σοφία Μουτίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το συμβάν και μέσα από δύο βίντεο περιέγραψε όσα συνέβησαν στο γυμναστήριο με τον κύριο που την πρόσβαλε.

Αφορμή στάθηκε η παρατήρηση που του έκανε αρχικά η Σοφία Μουτίδου, όταν ο άνδρας έβαλε βαζελίνη στα αυτιά του και στη συνέχεια θα βουτούσε στην πισίνα.

Έπειτα ο ίδιος θέλοντας να απαντήσει αναφέρθηκε στο βάρος της. «Εγώ έρχομαι εδώ 14 χρόνια, εσένα πρώτη φορά σε βλέπω. Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και να κολυμπήσεις στο Πέραμα», της είπε χαρακτηριστικά.

Στο δεύτερο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Σοφία Μουτίδου, εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου και οι άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στη διαμάχη που είχε με τον κύριο, δεν έκαναν τίποτα και δεν πήραν θέση.

«Μέρα δεύτερη της διαμάχης. Το γυμναστήριο στην εξύβριση αυτή δεν έκανε τίποτα. Κάλεσε απλώς τον κύριο και η υπεύθυνη μου είπε χθες "ο λόγος σας εναντίον του δικού του, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, άλλα λέει αυτός κι άλλα εσείς". Ωστόσο μου κάνει εντύπωση πώς είναι ο λόγος του εναντίον του δικού μου, γιατί υπήρχε μάρτυρας. Υπήρχε ο γυμναστής, δεν ήμασταν μόνοι μας. Μία απλή ερώτηση, μήπως το παιδί φοβάται ότι θα χάσει τη δουλειά του; Και βλέπουμε λοιπόν, ένα κεντρικό γυμναστήριο να μην παίρνει θέση ουσιαστική σε ένα προσβλητικό γεγονός που έχει να κάνει με την ξεφτίλα μιας γυναίκας», δήλωσε η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Σοφίας Μουτίδου:

Ρίξτε μια ματιά! Ξεσπά η Σοφία Μουτίδου: "Τι σχέση έχει το πόσους ακολούθους, με το εάν έχω σπουδάσει την υποκριτική;”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR