counter

Σοφία Μουτίδου: Ξεσπά με αφορμή τηλέφωνο δημοσιογράφου για την Κιβωτό του Κόσμου – “Αν το είχα κάνει, τι πρόβλημα θα υπήρχε;”

Σοφία Μουτίδου: Ξεσπά με αφορμή τηλέφωνο δημοσιογράφου για την Κιβωτό του Κόσμου –  “Αν το είχα κάνει, τι πρόβλημα θα υπήρχε;”
Σοφία Μουτίδου: Ξεσπά με αφορμή τηλέφωνο δημοσιογράφου για την Κιβωτό του Κόσμου – “Αν το είχα κάνει, τι πρόβλημα θα υπήρχε;”

Ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε η Σοφία Μουτίδου και ξέσπασε με αφορμή ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από τηλεοπτική εκπομπή.  

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός τόνισε η δημοσιογράφος προσπάθησε να συνδέσει το όνομά της με την Κιβωτό του Κόσμου κάτι που την ενοχλησε.  

Δείτε επίσης - Σοφία Μουτίδου: Το πρόβλημα υγείας μερικές ώρες πριν πάει καλεσμένη στο “Καλό Μεσημεράκι”- “Πήγα στο νοσοκομείο…” 

Όσα είπε η Σοφία Μουτίδου στο βίντεο που κοινοποίησε  

«Με παίρνει χθες τηλέφωνο μία κυρία εκ μέρους μίας πολύ γνωστής εκπομπής και μου λέει: “θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε για ένα φιλανθρωπικό παζάρι που είχατε κάνει κάποια στιγμή για την Κιβωτό”. Της λέω: “δεν έχω κάνει παζάρι για την Κιβωτό. Να ρωτήσω πού διαβάσατε ότι το έχω κάνει;”. Μου λέει: “Σε ένα δημοσίευμα”.  

“Μπορείτε να μου πείτε ποιανού είναι;”. Μου λέει: δεν θυμάμαι. “Σε ποιο site αναρτήθηκε αυτό;”. Μου λέει: δεν θυμάμαι. Μάλιστα. Δηλαδή με πήρατε τηλέφωνο για ένα δημοσίευμα που δεν θυμάστε ποιανού είναι ούτε πού το είδατε και το οποίο με συνδέει με ένα παζάρι που δεν έκανα. “Θα σας στείλω το δημοσίευμα”, λέει. Περιμένω εγώ από χθες, δεν μου το ‘χει στείλει. 

“Να ρωτήσω κάτι;” της λέω. Εγώ δεν έκανα το παζάρι για την Κιβωτό, το έκανα για τη Μέριμνα, για ένα άλλο ίδρυμα. Αν το είχα κάνει, τι πρόβλημα θα υπήρχε; Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να λογοδοτήσω, ακόμα κι αν το είχα κάνει. Μου λέει: “κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε απλά θα θέλαμε να ξέρουμε τη θέση σας. Για το παζάρι ή για την Κιβωτό; Ή για την υποτιθέμενη, ανύπαρκτη σύνδεσή μου;” 

Τα πράγματα είναι πολύ περίεργα σε βαθμό ανησυχητικό. Δεν ξέρω από πού να το πρωτοπιάσω. Αυτό που με ανησύχησε ήταν μία ερώτηση που μου έκανε καθώς μιλούσε. Μου λέει “το κάνατε αυτό το παζάρι; Υπήρξε σύνδεσή σας με τον χώρο αυτό;”. 

 Αισθάνθηκα για λίγο λες και ήμουν σε ένα ανακριτικό γραφείο το 2022, τηλεφωνικό, άστοχο, ανεδαφικό αλλά πάρα πολύ επικίνδυνο. Κι όπως λέει και η νέα γενιά: Τι φάση; Ας περιοριστώ σε αυτή την έλλειψη λεξιλογίου», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου στο βίντεο που κοινοποίησε.  

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Instagram της Σοφίας Μουτίδου:  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR