counter

Σοφία Μουτίδου: Αποκαλύπτει την ηλικία της και εκφράζει το μεγάλο της παράπονο

Σοφία Μουτίδου: Αποκαλύπτει την ηλικία της και εκφράζει το μεγάλο της παράπονο
Σοφία Μουτίδου: Αποκαλύπτει την ηλικία της και εκφράζει το μεγάλο της παράπονο

Τα γενέθλιά της περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία η Σοφία Μουτίδου, η οποία σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει και επισήμως τα 46 της χρόνια!

Η γνωστή ηθοποιός, έχοντας βοηθήσει, αλλά και εκπλήξει ευχάριστα κατά καιρούς, τους δικούς ανθρώπους, εκφράζει το μεγάλο της παράπονο, για το δώρο που δεν έχει λάβει η ίδια ποτέ, μέχρι τώρα.

Για να δούμε, λέτε στα φετινά της γενέθλια, η Σοφία Μουτίδου να δεχτεί τη μεγάλη έκπληξη;

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο που ανήρτησε η ηθοποιός στο Facebook!

ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

Λιγες μερες πριν τα 46 μου. 
Εχω αναγκη καποιος φιλος μου να μου κανει ενα δωρο. Αυτο το κλασσικο , το τυλιγμενο κλπ...που στοχο εχει να χαροποιησει τον άλλο... Κουραστηκα να κανω μόνο εγω...Ολοι μου λενε ή μου δειχνουν σε πόσο πενιχρή οικονομική θεση είναι...σε μενα που τα 3/4 της ζωης μου υπήρξα βαθύτατα άφραγκη χωρίς καμία απολυτως στήριξη από πουθενά...Και που πάντα εβρισκα τρόπο να δωσω χαρά μέσα από ενα δωρο... Νομίζω οτι αυτή η κρίση τελικά (και χαιρομαι γι αυτο γιατι το ειχα προβλεψει ο Νοστραδαμος) αυτη η κρίση λοιπόν ειναι και μία φανταστική δικαιολογία για εκδήλωση γαϊδουριάς και τεμπελιάς (άλλο θεμα βλ. «δεν υπαρχουν δουλειες παντου βλεπεις Αλβανούς»). 


Οι άνθρωποι ΠΑΝΤΑ κάναν δώρα.. το δώρο αποτελεί πρωτίστως ξόδεμα χρόνου κ δευτερόντως χρήματος...αυτή η φοβερή απάθεια κάποιων φίλων μου να ΠΑΙΡΝΟΥΝ μονο δωρα από μενα και ΠΟΤΕ να μην εχουν λεφτα να μου παρουν ενα , με κανει να νοιώθω ελαφρώς ηλίθια...α ναι και επισης να μην πληρωνουν το φαγητο τους εξω...και όταν ειναι να το πληρώσουν απλα να μην ερχονται... η χρόνια επανάληψη αποτελεί νόσο. 
Το να σκεφτείς κάποιον , τί αγαπάει και τι θα του αρέσει θέλει πολλη αγαπη.. το να διεκπεραιώσεις κάποιον μπαίνοντας σ ενα μαγαζί και παίρνοντας ό, τι ναναι θέλει λεφτά. 

Δείτε τη σχετική ανάρτηση…


Ανάρτηση Μουτίδου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR