counter

Σοφία Μαργαρίτη - Survivor: Το εξώδικο που έστειλε στον πρώην σύζυγό της

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε την Τρίτη ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη, ο οποίος άφησε αιχμές για την παίκτρια του Survivor, τονίζοντας πως μπήκε στο ριάλιτι για την προσωπική της προβολή και όχι για τα παιδιά της.

Στην εκπομπή το πρωί της Τετάρτης παρουσιάστηκε ωστόσο το εξώδικο που έστειλε η Σοφία Μαργαρίτη στον πρώην σύζυγό της στις 21 Δεκεμβρίου. Σε αυτό αναφέρει πως θα μπει στο Survivor λόγω οικονομικών προβλημάτων, ενώ παράλληλα καλεί τον πρώην σύζυγό της να μην προβεί σε συκοφαντικές ειδήσεις σχετικά με τους λόγους της απουσίας της και να μην την κατηγορήσει στα ανήλικα τέκνα τους.

Αναλυτικά το εξώδικο της Σοφίας Μαργαρίτη:

«Σας γνωρίζω ότι από τον μήνα Σεπτέμβριο του 2020 βρίσκομαι χωρίς εργασία, καθώς απολύθηκα από τη μέχρι πρότινος εργασία μου. Τούτο συνετέλεσε στο να διογκωθούν περισσότερο τα ήδη υφιστάμενα οικονομικά μου προβλήματα και να μην μπορώ να βγάλω τα προς το ζην και να προσφέρω το ελάχιστο στα ανήλικα τέκνα μου.

Στα πλαίσια αυτής της δυσμενούς εξελίξεως αναζήτησα για την επιβίωσή μου αμειβόμενη απασχόληση στο εξωτερικό. Η απασχόλησή μου αυτή θα προβάλλεται τηλεοπτικά, καθώς έχει άμεση συνάρτηση με τηλεοπτικό προϊόν που θα προβάλλεται σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Αποφάσισα λοιπόν να δεχτώ την απασχόληση αυτή για να ανακάμψω οικονομικά και θα μπορώ στο μέλλον να ζω αξιοπρεπώς, τόσο εγώ, όσο και τα ανήλικα τέκνα μου. Επειδή η απασχόλησή μου αναμένεται να διαρκέσει 6-7 μήνες, αναλόγως των συνθηκών, με αποτέλεσμα να μη μπορώ εκ των πραγμάτων να ασκήσω το δικαίωμα της επικοινωνίας μου με τα ανήλικα τέκνα μας…

Σας καλώ δε να μην διασπείρετε ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις σχετικά με τους λόγους της απουσίας μου και να μην με κατηγορείτε στα ανήλικα τέκνα μου, καθώς οι διαφορές που οδήγησαν στη λύση του γάμου μας, αφορούν εμάς προσωπικά και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τη σχέση μας με τα τέκνα μας».

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR