counter

Σοφία Μανωλάκου: Απαντά για τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό

Σοφία Μανωλάκου: Απαντά για τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό
Σοφία Μανωλάκου: Απαντά για τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό

Για τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό μίλησε στο Πρωινό την Τρίτη η Σοφία Μανωλάκου. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο παρελθόν και όπως υποστήριξε η ηθοποιός, έπεσε από τα σύννεφα στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης.

«Πριν κάποια χρόνια συνεργαστήκαμε. Πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα. Είναι ένα καλό παιδί, πολύ ευγενικός, με σεβασμό, χαμηλών τόνων. Δεν είχα υποπτευθεί τίποτα. Είχα μία πολύ ωραία συνεργασία. Όσο τον έζησα, έχω μία πολύ καλή εικόνα για εκείνον. Έβλεπα έναν πολύ ευγενικό άνθρωπο. Εκπλήσσομαι.

Πρέπει να ανοίξουμε τα στόματά μας και να μιλήσουμε. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που μας κάνουν κακό και σωματικό και ψυχολογικό, πρέπει να βγούμε και να το καταγγείλουμε. Η δικαιοσύνη θα κρίνει από εκεί και πέρα» εξήγησε η Σοφία Μανωλάκου.

Θυμίζουμε πως η νέα «βόμβα» στον καλλιτεχνικό χώρο ξέσπασε χθες το μεσημέρι, όταν έγινε γνωστό πως ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας που σχημάτισε, προχώρησε στην άσκηση ποινική δίωξης για το κακούργημα του βιασμού σε βάρος του ηθοποιού.

Η αξιόποινη πράξη φέρεται να έχει τελεστεί το έτος 2020 και ο σχετικός φάκελος έφτασε στα χέρια του εισαγγελικού λειτουργού μέσω του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Ο ηθοποιός αρνήθηκε την αποδιδόμενη σε αυτόν αξιόποινη πράξη, ισχυριζόμενος πως για ό,τι έγινε υπήρχε η συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Δείτε όσα είπε η Σοφία Μανωλάκου στο 4.51′:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR