counter

Σοφία Λεοντίτση: Το μήνυμα στο Instagram λίγες μέρες πριν γεννήσει!

Σοφία Λεοντίτση: Το μήνυμα στο Instagram λίγες μέρες πριν γεννήσει!
Σοφία Λεοντίτση: Το μήνυμα στο Instagram λίγες μέρες πριν γεννήσει!

Μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της περνάει αυτή την περίοδο, η Σοφία Λεοντίτση.

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”, σε λίγες ημέρες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Κατσικιά.

Η ίδια ως λάτρης των social media, δημοσίευε διάφορες στιγμές από την εγκυμοσύνης της, καθώς έχει μία πολύ καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους και ήθελε να μοιραστεί μαζί τους, την χαρά της.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε μία κοινή φωτογραφία με το σύντροφο της και ανακοίνωσε πως σε λίγες ημέρες έρχεται στον κόσμο το αγγελούδι της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα μάθαμε ότι αυτή την εβδομάδα θα αποχωριστούμε αυτήν την κοιλιτσα που μας χάρισε απίστευτα συναισθήματα τους τελευταίους μήνες ! Χαράς συγκίνησης, νοσταλγίας και αγωνίας για το άγνωστο που μας περιμένει ... Εύχομαι σε κάθε γυναίκα να ζήσει την πρώτη της φορά όπως την έζησα εγώ και να έχει έναν άντρα να την αγαπάει με όλη την δύναμη της ψυχής του όπως εμένα ο δικός μου όπου στάθηκε ένας βράχος σε όλες τις αντιξοότητες , καθώς είναι μια εξίσου ιδιαίτερη περίοδος αυτή και για εκείνον .. μετράμε αντίστροφα λοιπόν και περιμένουμε το θαύμα μας»

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία από το Instagram της Σοφίας Λεοντίτση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR