counter

Σοφία Λεοντίτση: Η εγκυμοσύνη, το μήνυμα που ήθελε να στείλει στην Ιωάννα Τούνη και ο λόγος που ξέσπασε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Σοφία Λεοντίτση: Η εγκυμοσύνη, το μήνυμα που ήθελε να στείλει στην Ιωάννα Τούνη και ο λόγος που ξέσπασε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Σοφία Λεοντίτση: Η εγκυμοσύνη, το μήνυμα που ήθελε να στείλει στην Ιωάννα Τούνη και ο λόγος που ξέσπασε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” μίλησε η Σοφία Λεοντίτση.

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, στην συμμετοχή της στο “X Factor”, στην Ιωάννα Τούνη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Είμαι πιο συνειδητοποιημένη από την πρώτη εγκυμοσύνη. Νιώθω πιο γυναίκα, πιο έτοιμη μητέρα και είναι πιο διαφορετικά όλα. Υπάρχει ηρεμία, χαρά, προσμένουμε το γεγονός σε τρεις μήνες. Είναι πάλι αγοράκι. Θα δούμε ίσως στο τρίτο παιδί να είναι κοριτσάκι», είπε για την εγκυμοσύνη της και πρόσθεσε για τον σύντροφό της: «Η πρόταση γάμου έγινε πριν μείνω έγκυος και ο γάμος θα γίνει του χρόνου.

Όσα είπε η Σοφία Λεοντίτση για τον πρώην σύζυγό της και την κόντρα τους

«Κάποια στιγμή ξέφυγα, το έχω μετανιώσει γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση και είμαι άνθρωπος που γενικότερα δεν μπορώ να κρατήσω κακία… ο μπαμπάς του θα είναι ένας άνθρωπος πάντα που θα τον θυμάμαι με αγάπη, όταν φεύγουν οι εντάσεις», είπε η Σοφία Λεοντίτση για τον πρώην σύζυγός της.

Η Σοφία Λεοντίτση για την Ιωάννα Τούνη

Για την κόντρα της με την Ιωάννα Τούνη αλλά και την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της, η Σοφία δήλωσε: «Πέρασε από το μυαλό μου να στείλω ένα μήνυμα, αλλά δεν το έκανα. Από την στιγμή που δεν υπάρχει σχέση με έναν άνθρωπο και υπάρχει ένα αρνητικό παρελθόν – είμαι κι ένας άνθρωπος που εγώ μπορεί να ξεχάσω σε ένα λεπτό τα πάντα- φτάνει να δω και απ’ την άλλη πλευρά την διάθεση ότι αναγνωρίζει κάποια από τα λάθη».

Ο λόγος που ξέσπασε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δείτε ΕΔΩ! Σοφία Λεοντίτση: Κατά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου: “Τόση έπαρση πια… Μόνο ντροπή αισθάνομαι εγώ που είμαι γυναίκα”

«Αν την είχες απέναντι σου θα έλεγε ότι παίρνεις δημοσιότητα στις πλάτες της. Πολλοί από εμάς νομίζουμε ότι είμαστε κάτι ενώ είμαστε απλοί άνθρωποι. Πήρα θέση γιατί τοποθετήθηκε δημόσια για την πρώην σύντροφο του Στάθη, μια γυναίκα η οποία μίλησε με αξιοπρέπεια. Η πρώην σύντροφος του Στάχη Σχίζα δεν ανέφερε ποτέ το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου», πρόσθεσε η Σοφία Λεοντίτση για τον λόγο που ξέσπασε κατά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR