counter

Σοφία Καρβέλα: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο της Νικόλα!

Σοφία Καρβέλα: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο της Νικόλα!
Σοφία Καρβέλα: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο της Νικόλα!

Η Σοφία Καρβέλα μιλά για πρώτη φορά για τον γιο της Νίκο και παραδέχεται πως της ταιριάζει πολύ ο ρόλος της μάνας!

Σε συνέντευξη της στο 4moms.gr η Σοφία Καρβέλα αποκαλύπτει πως η μητρότητα είναι ότι πιο σημαντικό έχει ζήσει μέχρι σήμερα: "Απορώ γιατί άργησα τόσο να γίνω μάνα! Αν είχα ιδέα πόσο θα μου ταίριαζε αυτός ο ρόλος δεν θα έχανα τον χρόνο μου τότε κάνοντας την ηθοποιό" λέει η Σοφία στη συνέντευξη της.

Η εργένικη ζωή τελείωσε για την Σοφία Καρβέλα, αλλά αυτό δεν την ενοχλεί καθόλου. Πλέον ο γιος της Νικός είναι η πρώτη της προτεραιότητα και τα συναισθήματα που της προσφέρει δεν τα αλλάζει με τίποτα: "Πριν γίνω μάνα δεν είχα νιώσει τίποτα…Αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά! Μου έχει δώσει τόση χαρά και δύναμη. Όσο για τα ξενύχτια που περνάμε παρέα; Είναι τα πιο έξαλλα και τα πιο διασκεδαστικά που έχω περάσει ποτέ!".

Αν και τα επαγγελματικά της έχουν μπει πλέον σε δεύτερη μοίρα, ο μικρός Νικός μάλλον της έχει φέρει γούρι. Η Σοφία Καρβέλα λέει πως τα πράγματα πάνε καλύτερα από ποτέ "Μόλις τελείωσα τα δείγματα της καινούργιας μου συλλογής Fall ’14 που θα παρουσιάσω στην Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο. Η πρώτη συλλογή απο γυναικεία σακάκια ...Ο Νίκος μου είναι η μασκότ μου...Όλα πια γίνονται γι’αυτόν!!!!"

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR