counter

Σοφία Φυρού: Η σύντροφος του Αλέξανδρου Κοψιάλη απαντά για τις επιθέσεις που δέχτηκε ο influencer

Σοφία Φυρού: Η σύντροφος του Αλέξανδρου Κοψιάλη απαντά για τις επιθέσεις που δέχτηκε ο influencer
Σοφία Φυρού: Η σύντροφος του Αλέξανδρου Κοψιάλη απαντά για τις επιθέσεις που δέχτηκε ο influencer

Μετά το σάλο που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη και με το #cancel_kopsialis να βρίσκεται στα trends του Twitter, o γνωστός influencer ξέσπασε απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν και τον συνδέουν με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, αλλά και για το κύμα μίσους που έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες.

"Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστή, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ. Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω… Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε (Δημήτρη Φιντιρίκο) δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε... Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση. Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying. Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες" είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Θέση για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες πήρε μέσω Instagram και η σύντροφος του Αλέξανδρου Κοψιάλη, Σοφία Φυρού.

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της, η ίδια εξήγησε πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ειναι πιο δυνατός από ποτέ, ενώ ευχήθηκε για όλους αγάπη. Παράλληλα, σχετικά με το πώς διαχειρίζεται όλα όσα έχουν συμβεί, η Σοφία Φυρού έγραψε: "Ψυχραιμία. Καθαρός ουρανός, ασπραπές δε φοβάται".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR