counter

Σοφία Βόσσου για Βασίλη Δημάκη: "Το ότι είναι στην φυλακή, δεν σημαίνει ότι είναι τέρας"

Σοφία Βόσσου για Βασίλη Δημάκη: "Το ότι είναι στην φυλακή, δεν σημαίνει ότι είναι τέρας"
Σοφία Βόσσου για Βασίλη Δημάκη: "Το ότι είναι στην φυλακή, δεν σημαίνει ότι είναι τέρας"

Η Σοφία Βόσσου μίλησε ζωντανά την Παρασκευή στη Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε η κόρη της Ερασμία Μάνου με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.

«Έχουν ξαναγίνει σύμφωνα συμβίωσης και γάμοι μέσα στη φυλακή. Η αγάπη δεν έχει συνηθισμένο και μη συνηθισμένο. Μιλάμε για μια αγάπη που κρατά 1,5 χρόνο τώρα. Εγώ βλέπω το παιδί μου που είναι χαρούμενο. Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. Εσείς δε το ζείτε από κοντά και είναι φυσιολογικό να σας φαίνεται περίεργο. Εγώ που το ζω 1.5 χρόνο τώρα, μόνο ως ευλογία το βλέπω» είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είμαι λίγο αντισυμβατική σαν άνθρωπος και σαν μαμά. Πάντα ήμουν. Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος να είναι καλός. Το ότι μπορεί να είναι ένας άνθρωπος στη φυλακή για κάποια πράγματα όπως αυτά που έκανε ο Βασίλης, δε σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι ένα τέρας. Έγιναν κάποια λάθη. Στον καθένα μπορεί να συμβούν. Εκτίει την ποινή του, πληρώνει για τα λάθη του… Εγώ συνειδητοποίησα και ανακάλυψα ότι την κατάρα της φυλακής την έκανε φως. Σπούδασε, είναι σε κοινωφελείς ομάδες, προσφέρει εργασία μέσα στη φυλακή, βοηθάει τους πάντες και τα πάντα».

Πάνω στην κουβέντα ο Σταύρος Μπαλάσκας χαρακτήρισε “καλό πελάτη” της Ελληνικής Αστυνομίας τον Βασίλη Δημάκη, κάτι που έκανε τόσο τον Ανδρέα Μικρούτσικο όσο και τη Σοφία Βόσσου να αντιδράσουν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR