counter

Σοφία Βογιατζάκη: Οι αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική της ζωή

Σοφία Βογιατζάκη: Οι αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική της ζωή
Σοφία Βογιατζάκη: Οι αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική της ζωή

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή για την οποία ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά.

Έχεις ερωτευτεί πολλές φορές;

Δεν έχω παράπονο, έχω περάσει καλά, πολύ όμορφα, αλλά έχω περάσει και άσχημα. Έχω μεγαλώσει, έχω ωριμάσει, δεν είναι για να ξοδεύομαι και να χάνω χρόνο. Πρέπει να αξίζει τον κόπο πραγματικά κάποιος, στο 100% για να ασχοληθώ. Ούτως ή άλλως, ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα μου το σεξ σε αυτή τη ζωή, εννοώ για να κάνω μια σχέση, δεν είναι το σεξ αυτό που με κινεί. Με κινεί το μυαλό, η καρδιά, η ψυχή του και το μεγαλείο της προσωπικότητάς του. Το σεξ ήταν πάντα τελευταίο. Δεν το χωράει το κεφάλι μου, δεν μπορώ να καταλάβω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι ασέξουαλ ή ανέραστη, απλώς δεν είναι αυτό που με κινεί.

Ακούω και λένε: «Έχω να κάνω σεξ τόσο καιρό…», ναι, οκ, και; Δηλαδή τι; Δεν νιώθω ότι χτυπάνε τα δικά μου ρολόγια, ούτε οι ορμόνες μου τρελαίνονται, ούτε τα βιολογικά μου ρολόγια για παιδί έχουν τρελαθεί, δεν έχουν χτυπήσει. Μήπως χτυπάνε και δεν τα ακούω; Μήπως κωφεύω; Δεν ξέρω (γέλια). Ο καθένας είναι με τον χαρακτήρα του, αλλά δεν το αντιλαμβάνονται αυτό που λένε. Εμένα, αν με γοητεύσει κάποιος με το μυαλό του, τότε αρχίζει και με τσιτώνει, με εξιτάρει και αρχίζω να σκέφτομαι και ερωτικά. Αν δεν… τίποτα, ούτε «κου-κου» ούτε «μου-κου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR