counter

Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους

Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους
Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους

Ξεχωριστή ήταν η περασμένη Πέμπτη για τη Σοφία Βεργκάρα και τον Τζο Μανγκανιέλο, καθώς είχαν την επέτειο του γάμου τους.
 
Η λατίνα σταρ και ο διάσημος ηθοποιός συμπλήρωσαν τρία χρόνια έγγαμου βίου, δείχνοντας πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ!
 
Η εκρηκτική ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον σύζυγό της, σε μία πολύ τρυφερή στιγμή. "Χαρούμενη επέτειο αγάπη της ζωής μου!!!!!!!", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.
 
 
Από την άλλη, ο ταλαντούχος ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τον πρώτο τους γαμήλιο χορό, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το ευχάριστο γεγονός. "Ευγνώμων που πριν από τρία χρόνια πήρα την καλύτερη απόφαση της ζωής μου ...", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.
 
 
Μάλιστα, ο ίδιος είχε παραδεχτεί  σε παλαιότερη συνέντευξη: "Δεν είχα άλλη φορά σχέση με μία διάσημη γυναίκα, γιατί ποτέ δεν ήθελα να τραβήξω την προσοχή των παπαράτσι και να νιώσω άβολα με αυτήν την κατάσταση.", ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: "Οι δυο μας ξέραμε ότι μόλις γίνει γνωστή η σχέση μας θα τραβήξουμε την προσοχή του κόσμου. Είχαμε συζητήσει για τις αλλαγές που θα γίνονταν στη ζωή μας, αλλά είναι η μοναδική γυναίκα στον πλανήτη που ήμουν πρόθυμος να τα περάσω όλα αυτά." 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR