counter

Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Διαζύγιο "βόμβα" μετά από επτά χρόνια γάμου

Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Διαζύγιο "βόμβα" μετά από επτά χρόνια γάμου
Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Διαζύγιο "βόμβα" μετά από επτά χρόνια γάμου

Διαζύγιο-βόμβα στο Χόλυγουντ, καθώς η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου.

Η είδηση του χωρισμού τους έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφότου η 51χρονη ταξίδεψε στην Ιταλία για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, με τους followers της να παρατηρούν ότι ο σύζυγός της δεν είχε ταξιδέψει μαζί της και η ίδια δε φορούσε το δαχτυλίδι της.

Το πρώην πλέον ζευγάρι αναφέρει σε δήλωσή του στο Page Six: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας.»

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί τον περασμένο μήνα, όταν εκείνη τον επισκέφτηκε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Nonnas».

Μέχρι στιγμής οι δυο τους δεν έχουν αποκαλύψει τον λόγο του χωρισμού τους, πηγή από το περιβάλλον τους αποκάλυψε ωστόσο ότι το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να απομακρύνονται.

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο έγιναν ζευγάρι το 2014 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους έξι μήνες αργότερα, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2015 στη Φλόριντα.

Ο 46χρονος Τζο Μανγκανιέλο σε μια από τις σπάνιες φορές που είχε μιλήσει για τη σύζυγό του, είχε πει στο περιοδικό Cigar Aficionado: «Δεν υπάρχει κανείς άλλος με τον οποίο θα προτιμούσα να περνάω χρόνο. Αυτή ήταν για μένα. Οι άνθρωποι λένε πράγματα όπως: "Ο γάμος και οι σχέσεις είναι δουλειά". Αλλά δεν είναι. Η ζωή είναι δύσκολη. Το να έχεις κάποιον να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που σου προκύπτουν είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ».

Πηγή φωτογραφίας: afpforum

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR