counter

Σοφία Αλιμπέρτη: Η μητέρα της είναι τραγουδίστρια! Πόσο μοιάζουν;

 Σοφία Αλιμπέρτη: Η μητέρα της είναι τραγουδίστρια! Πόσο μοιάζουν;
Σοφία Αλιμπέρτη: Η μητέρα της είναι τραγουδίστρια! Πόσο μοιάζουν;

Την Σοφία Αλιμπέρτη σίγουρα την ξέρετε, μιας και έχει μια τεράστια καριέρα. Την μητέρα της όμως, αν και είναι τραγουδίστρια, το πιο πιθανό είναι να μην την θυμάστε, μιας και έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας! Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σοφία Αλιμπέρτη από τη Δευτέρα 17 Απριλίου και καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1 θα μοιράζεται μαζί μας το motto της ζωής της: «Ζήσε αλλιώς». Η ίδια επιστρέφει μετά από 14 χρόνια στην τηλεόραση με μια σύγχρονη εκπομπή και θα αναζητά, θα ρωτά και θα μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας.

Σοφία Αλιμπέρτη: Δείτε την μητέρα της

Η Ζωή Αλιμπέρτη, η μητέρα που έχει η Σοφία, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία σε παλαιότερη συνέντευξή της, έχει μιλήσει για την κόρη της. 

Ενώ πρώτα ξέραμε τη ζωή μας, και είχαμε χαράξει ένα δρόμο, όλες οι παλιές τραγουδίστριες πεινάνε, με παίρνουν και μου λένε να τις βοηθήσω, αλλά δεν έχω τη δύναμη να βοηθάω τώρα. Όλοι περνάμε δύσκολα. Δούλευα δύο και τρεις δουλειές, σε εργοστάσιο και το βράδυ ως τραγουδίστρια, δεν γνώρισα παιδικά χρόνια. Ήμουν 18 και κάτι όταν ήρθε η Σοφία. Κάποια στιγμή που είχα εξαντληθεί, πήρε τα παιδιά μου η μητέρα μου στην Κέρκυρα.

Διαβάστε επίσης:  Σοφία Αλιμπέρτη: Έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου - Η ανάρτηση στο Instagram

 

Στερήθηκα την οικογένεια στη ζωή μου, δεν υπήρχε ο άντρας, το στήριγμα του σπιτιού, χώρισα χωρίς να έχει σαραντίσει ο γιός μου, και βρέθηκα με δυο παιδιά μόνα του να τα μεγαλώνω, για αυτό και είμαι μόνη μου.

Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχάσει, δεν ενδιαφέρθηκε για τα παιδιά του. Η ζωή αυτή είναι όλο φαρμάκια, δεν έχω ούτε παρέες ούτε τίποτα. Είμαι τελείως μόνη μου», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Δείτε σε βίντεο την μητέρα που έχει η Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά και το πόσο μοιάζουν: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR