counter

Σόφη Πασχάλη – Ηλίας Γκότσης: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση τους

Σόφη Πασχάλη – Ηλίας Γκότσης: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση τους
Σόφη Πασχάλη – Ηλίας Γκότσης: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση τους

Η Σόφη Πασχάλη και ο Ηλίας Γκότσης, πρόσφατα, ταξίδεψαν στην Κένυα, προκειμένου να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα για τον πιλότο της ταξιδιωτικής εκπομπής την οποία και ετοιμάζουν.

Και ενώ οι δυο τους βρισκόταν εκτός Ελλάδος, οι φήμες που ήθελαν ζευγάρι τον Ηλία Γκότση και τη Σόφη Πασχάλη ξεκίνησαν να φουντώνουν.

Αμέσως μετά την επιστροφή τους από την Κένυα, η Σόφη και ο Ηλίας έκαναν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, δείχνοντας αρκετά χαλαροί απέναντι στις κάμερες και στους φωτογράφους.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, οι δυο τους, ήταν και θα είναι χαλαροι και ευδιάθετοι μεταξύ τους, καθώς ποτέ δεν υπήρξε κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, αφού πρόκειται για μια νέα φιλία την οποία θέλησαν να εξελίξουν σε συνεργασία. 

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που τα δημοσιεύματα χρεώνουν κάποιον σύντροφο στη Σόφη Πασχάλη. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί, όταν η ίδια συμμετείχε στο νέο video clip των Droulias Brothers, τότε που τα δημοσιεύματα την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Δρούλια.

Γνωστή εφημερίδα μάλιστα δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες πως ο Ηλίας Γκότσης είναι ζευγάρι με την Εύη Σαλταφερίδου, κάτι που δεν ισχύει, όπως και διέψευσε αμέσως το φιλικό του περιβάλλον.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR