counter

Σόφη Πασχάλη: Βραδινή έξοδος με τη μητέρα της - Δείτε πόσο μοιάζουν!

Σόφη Πασχάλη: Βραδινή έξοδος με τη μητέρα της - Δείτε πόσο μοιάζουν!
Σόφη Πασχάλη: Βραδινή έξοδος με τη μητέρα της - Δείτε πόσο μοιάζουν!

Η Σόφη Πασχάλη έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει εκφράσει και δημόσια, είτε με αναρτήσεις στα social media, είτε μιλώντας για εκείνη σε συνεντεύξεις της. 

Η κυρία Μαριάννα στηρίζει πάντα την κόρη της, ενώ απολαμβάνει και την παρέα της. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που την βλέπουμε πολύ συχνά μαζί της σε κοσμικές εκδηλώσεις.

"Όσο μεγαλώνω, η σχέση με τη μαμά μου γίνεται όλο και καλύτερη. Νιώθω πως είμαστε φίλες και μπορώ να της εξομολογηθώ τα πάντα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουμε διαφωνίες μεταξύ μας. Παλαιότερα ήμουν επιθετική απέναντί της, ενώ τώρα έχω αποδεχτεί πως υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα ανθρώπων...", είχε δηλώσει η Σόφη παλαιότερα στο περιοδικό People.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, οι δυο τους πραγματοποίησαν μια κοινή βραδινή έξοδο. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν σε γνωστό στέκι της Αθήνας για την παρουσίαση της νέας συλλογής γνωστής εταιρείας κοσμημάτων.

Μαμά και κόρη πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR, με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής, λίγο πριν διασκεδάσουν στο πάρτι που ακολούθησε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR