counter

Σόφη Πασχάλη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά

Σόφη Πασχάλη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά
Σόφη Πασχάλη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά

Η Σόφη Πασχάλη είναι μία από τις πιο μαχητικές παίκτριες του Survivor, η οποία έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις νίκες και τις εμφανίσεις της. Η δασκάλα yoga σε παλιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό People, μίλησε για την μητρότητα και τον λόγο που δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά.

Η ίδια είπε: «Όσο μεγαλώνω, γίνεται πιο συνειδητή η απόφαση πως δεν θέλω ένα παιδί. Αφού ξέρω τα υπέρ και τα κατά, προτιμώ να μειώσω τις πιθανότητες χωρισμού. Μόνο όταν υπάρχει μια καλή βάση στη σχέση του ζευγαριού, το παιδί την εξελίσσει. Γιατί ένα μωρό δεν διορθώνει μια σχέση. Σίγουρα υπήρξε και για μένα η καλή βάση, αλλά τότε δεν ήμουν έτοιμη και το παίρνω όλο πάνω μου. Οι επιλογές μας είμαστε εμείς».

Διαβάστε επίσης: Τι δήλωνε η Σόφη Πασχάλη για την ηλικία της; Throwback στις δηλώσεις της πριν το Survivor! 

Όσο για το τι θα έκανε αν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή της, η Σόφη Πασχάλη απάντησε: «Δεν νομίζω να ερχόταν ένα παιδί χωρίς να το θέλω. Τίποτα δεν έρχεται από μόνο του. Ποτέ δεν μου έλειπε ένα παιδί από τη ζωή μου. Πάντοτε έλεγα πως, για να είμαι καλά με το σύντροφό μου, πρέπει πρώτα να είμαι καλά με μένα. Τώρα που μιλάμε, βέβαια, είμαι σε μια φάση που νομίζω ότι τα έχω βρει πολύ με μένα». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR