counter

Το τροχαίο της συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη και η φωτογραφία που μας σόκαρε

Το τροχαίο της συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη και η φωτογραφία που μας σόκαρε
Το τροχαίο της συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη και η φωτογραφία που μας σόκαρε

Η Νάνσυ Παραδεισανού για ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη και ως λάτρης των social media δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά, η ίδια έκανε μία ανάρτηση διαφορετική από τις άλλες και σόκαρε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Παραδεισάνου αποκάλυψε πως πριν από έξι χρόνια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μηχανή και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα, παροτρύνοντας όλους τους followers της να φοράνε πάντα κράνος.

 «Η ζωή είναι απρόβλεπτη, πολλά βήματα μπροστά από τις σκέψεις μας και τις επιθυμίες μας, έτοιμη να μας χαρίσει όλα τα συναισθήματα είτε είμαστε έτοιμοι να τα βιώσουμε είτε όχι, και στο τέλος να ξέρεις πως είναι πάντα ωραία! Η πρώτη φωτογραφία είναι σημερινή. Λίγες ώρες μετά αφότου συνέβη κάτι που μου έφερε ανείπωτη χαρά. Η δεύτερη φωτογραφία, είναι σαν σήμερα πριν 6 χρόνια ακριβώς, λίγες ώρες μετά από το σοβαρότερο τροχαίο που είχα στη ζωή μου. Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω εικόνα από το τροχαίο εκείνο (την πιο light που μπορούσα να δείξω). Ένα τροχαίο που με είχε σοκάρει απίστευτα και από τύχη δεν μου κόστισε παραπάνω στην υγεία και το μέλλον μου. Για το δυστυχές τότε συμβάν θα σας πω να φοράτε πάντα μα πάντα μα πάντα κράνος όταν ανεβαίνετε σε μηχανές και κατόπιν να κάνετε το σταυρό σας. Γιατί στην δική μου περίπτωση ούσα συνεπιβάτης στη μηχανή, το μόνο μας λάθος ήταν πως δε φορούσαμε κράνος. Κατά τα άλλα και αργά πηγαίναμε και προτεραιότητα είχαμε και όλα. Βρέθηκα στην άσφαλτο με το πρόσωπο μου σοβαρά χτυπημένο και ματωμένο και το μισό μου σώμα μελανιασμένο και καμένο σε κλάσματα δευτερολέπτου. Να σου μιλήσω για την αγωνία των κοντινών μου ανθρώπων και τη δική μου; Τη στεναχώρια μου; Τη λύπη; Τα «αν δεν είχα» που σκέφτηκα; Πολλά!! Και σήμερα άνευ σημασίας. Σημασία έχει πως θυμάμαι τα πάντα και τους πάντες, όλες τις συμπεριφορές των γύρω μου. Το αληθινό ενδιαφέρον και τις βάρδιες στο σπίτι μου όταν όλοι οι φίλοι μου έγιναν νοσοκόμοι για να είναι στο πλάι μου. Όλα όλα τα θυμάμαι και προσπαθώ να μην ξεχνάω κάτι τόσο κλισέ που εύχομαι να μη χρειαστεί να το ζήσεις για να το εκτιμήσεις. Να προσέχεις τον εαυτό σου και να μη ζητάς τίποτε άλλο από την υγεία. Τη δική σου και των δικών σου. Καλό υπόλοιπο Κυριακής.», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR