counter

Σοβαρή κρίση στο γάμο πασίγνωστου ζευγαριού!

Σοβαρή κρίση στο γάμο πασίγνωστου ζευγαριού!
Σοβαρή κρίση στο γάμο πασίγνωστου ζευγαριού!

Απο την Χριστίνα Μόνι 

Μετά από 10 χρόνια γάμου στο Hollywood επικρατούν φήμες για σύννεφα στη σχέση πασίγνωστου ζευγαριού. Πρόκειται για τον αστέρα του Hollywood Ben Affleck και την σύζυγο του Jennifer Garner.

 Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και έχουν αποκτήσει κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τρία παιδία, την Violet εννέα χρονών, την Seraphina έξι χρονών και τον Βενιαμίν της οικογένειας τον μικρό Samuel.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα φαίνεται πως σύννεφα κάλυψαν την σχέση του ζευγαριού  και εδώ και ένα μήνα δεν έχουμε δει καμία κοινή εμφάνιση. Επιπλέον ο Ben Affleck εμφανίζεται μόνος με τα παιδιά του και από την άλλη ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με την σύζυγο του Jennifer Garner.  

Από το στενό περιβάλλον του ζεύγους δηλώνουν πως η Jennifer είναι προετοιμασμένη εδώ και καιρό ακόμη και για το διαζύγιο, πράγμα που αφήνει να εννοηθεί πως για να φτάσουν σε αυτό το σημείο υπάρχουν εδώ και καιρό σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους.  

Θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε πως πριν υπάρξουν ζευγάρι ήταν πολύ καλοί  φίλοι για αρκετά χρόνια μετέπειτα αγαπήθηκαν από τους θαυμαστές τους και θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Ένας γάμος που όπως όλα δείχνουν θα λήξει άδοξα όπως και τόσοι άλλοι γάμοι των stars.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR