counter

Snik: “Έχω δει πολλά, έχω δει άσχημες εικόνες. Ήμουν αλήτης”

Snik: “Έχω δει πολλά, έχω δει άσχημες εικόνες. Ήμουν αλήτης”
Snik: “Έχω δει πολλά, έχω δει άσχημες εικόνες. Ήμουν αλήτης”

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town, o Snik αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε δηλώνοντας πως πλέον στα 32 του νιώθω ικανοποιημένος με όσα έχει καταφέρει.

«Δεν είμαι παιδί από πλούσιους γονείς. Μακάρι να ήμουν. Τα παιδιά μου θα είναι. Έχω περάσει από το struggle. Είμαι ένας self-made man που ζω το όνειρο ας πούμε. Αυτό κάνω» ανέφερε ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως πέρασε από διάφορες καταστάσεις μέχρι να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα. Χαρακτηριστικό είναι ότι δούλευε από 16 χρονών ενώ από τότε αποφάσισε να μείνει και μόνος του μιας και ήθελε τον χώρο του.

«Είμαι 32 και νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό που μου συμβαίνει. Έχω δει πολλά πλέον, έχω μεγαλώσει σε περιοχές που ήταν σκληρές, έχω δει άσχημες εικόνες. Ήμουν πιο αλήτης από ότι είμαι σήμερα. Ποτέ δεν πήγαινα με το κύμα. Ήμουν πάντα αντιδραστικό παιδί» λέει ο γνωστός ραπερ και συνεχίζει αναφερόμενος στη μητέρα του,«Τη μαμά μου τη βοηθάω πλέον, αφού μπορώ να ζήσω από τη μουσική που κάνω. ‘Όταν ήμουν μικρός  βοηθούσε η μαμά εμένα και τώρα που είμαι μεγάλος βοηθάω εγώ τη μαμά».

Ο Snik εξήγησε πως οι γονείς του χώρισαν και εκείνος πήρε την απόφαση να μείνει με τη μητέρα του. Η έλλειψη του πατρικού προτύπου όπως λέει είναι αυτή που τον βοήθησε να γίνει και πιο δυνατός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR