counter

Snik: Δημοσίευσε τις συνομιλίες του με τον Mad Clip - "Πόσα παιδιά θα φύγουν ακόμη από το τιμόνι;"

Snik: Δημοσίευσε τις συνομιλίες του με τον Mad Clip - "Πόσα παιδιά θα φύγουν ακόμη από το τιμόνι;"
Snik: Δημοσίευσε τις συνομιλίες του με τον Mad Clip - "Πόσα παιδιά θα φύγουν ακόμη από το τιμόνι;"

Συντετριμμένος είναι ο Snik από τον θάνατο του Mad Clip που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης έπειτα από σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή.

Η τραγική είδηση του θανάτου του Mad Clip, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο της ελληνικής τραπ σκηνής. Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Snik θέλησε να τιμήσει τον φίλο του, ανεβάζοντας στα instastories έναν παλιότερο διάλογό τους στα social media.

O ίδιος κάλεσε παράλληλα τους διαδικτυακούς του ακολούθους να προσέχουν όταν οδηγούν και να μην τρέχουν.

Mad Clip - Τροχαίο

Θυμίζουμε πως όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο Mad Clip κινούνταν με το πολυτελές αυτοκίνητό του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Και ενώ ο ράπερ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε σε κολόνα φωτισμού και μετά σε ένα δέντρο. Πιθανολογείται πως ο Mad Clip είχε αναπτύξει ταχύτητα, αφού στο δρόμο υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα, στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου.

To αυτοκίνητο του Mad Clip έριξε την κολώνα και στη συνέχεια συνέχισε έως ότου να σταματήσει σε ένα δέντρο. Από την σφοδρή πρόσκρουση το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον 34χρονο ράπερ να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια και τους πυροσβέστες να χρειάζονται δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR