counter

"Smiley": Διάσημοι καλεσμένοι στην πρεμιέρα της παράστασης - Φωτογραφίες

"Smiley": Διάσημοι καλεσμένοι στην πρεμιέρα της παράστασης - Φωτογραφίες
"Smiley": Διάσημοι καλεσμένοι στην πρεμιέρα της παράστασης - Φωτογραφίες

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το "Smiley" του Guillem Clua, έναν από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους θεατρικούς συγγραφείς της Καταλανικής Σκηνής, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε σε οποία χώρα και αν έχει παιχτεί, έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στο θέατρο Άβατον .

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Μίνως Θεοχάρης σε μια από τις πιο έξυπνες, σύγχρονες και γρήγορες ρομαντικές κωμωδίες των τελευταίων ετών σε σκηνοθεσία Μάνου Πετούση  κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν φίλοι και συνάδελφοι των ηθοποιών για να τους εμψυχώσουν στην πρώτη τους παράσταση. Ανάμεσά τους είδαμε τους: Βίκυ Σταυροπούλου, Σπύρο Μπιμπίλα,Νάντια Κοντογεώργη, Φωτεινή Αθερίδου, που έχει γράψει και τους στίχους των τραγουδιών μαζί με τον Μίνωα Θεοχάρη και φυσικά την Αντιγόνη Ψυχράμη που δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του αγαπημένου της συζύγου , Δημήτρη Μακαλία.

Το «Smiley» είναι μια αυθεντική ιστορία αγάπης, γεμάτη συναίσθημα και γέλιο. Μιλάει με χιούμορ για τους φόβους που όλοι αντιμετωπίζουμε όταν πρώτη φορά ερωτευτούμε. Ανακαλύπτει το πόσο άλλαξε η ζωή μας από τότε που η επικοινωνία στηρίχτηκε στα μέσα μαζικής δικτύωσης ενώ σε ξεναγεί στις συνήθειες και τους τρόπους της gay κοινότητας.

Τέλος το «Smiley» χαμογελάει πονηρά γιατί ξέρει πως απέναντι στον έρωτα είμαστε όλοι ίσοι...

Η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

 Διαβάστε επίσης : "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός": Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR