counter

Σμαράγδα Καρύδη: Σχολιάζει το γεγονός ότι ο Θοδωρής Αθερίδης θα γίνει παππούς!

Σμαράγδα Καρύδη: Σχολιάζει το γεγονός ότι ο Θοδωρής Αθερίδης θα γίνει παππούς!
Σμαράγδα Καρύδη: Σχολιάζει το γεγονός ότι ο Θοδωρής Αθερίδης θα γίνει παππούς!

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα RealNews έδωσε, η Σμαράγδα Καρύδη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Θοδωρής Αθερίδης θα γίνει παππούς για πρώτη φορά από την κόρη του, Φωτεινή.

Περνάς και στη σκηνοθεσία;

Δεν μου αρέσουν οι βαρύγδουπες δηλώσεις, όπως ξέρεις. Τι πάει να πει “περνάω στη σκηνοθεσία”; Ήταν κάτι που υπήρχε στο μυαλό μου από παλιά και το ανέβαλλα. Τεμπέλιαζα, φοβόμουν, είχα ενδοιασμούς και, πριν γεράσω, είπα να τολμήσω και να το κάνω. Διάβασα το αριστουργηματικό έργο του Ραγκαβή “Του Κουτρούλη ο γάμος”, που είναι σαν να γράφτηκε σήμερα, και πήρα τη μεγάλη απόφαση. Είναι δύσκολο εγχείρημα και θέλει σκληρή δουλειά – δεν πας απλώς να παίξεις έναν ρόλο. Πρέπει να κλείσεις δυνατό θίασο, να κάνεις οντισιόν για να βρεις νέο αίμα, να κάνεις συνεννοήσεις, ζυμώσεις και μαγειρέματα, να οργανώσεις έναν ολόκληρο κόσμο, που δεν είναι και του χαρακτήρα μου, όπως ξέρεις. Αφού μπήκα, όμως, στα βαθιά, θα κολυμπήσω και ό,τι γίνει!

Θα “χτυπήσετε” στο θέατρο Βασιλάκου;

Δεν είναι υπέροχο θέατρο; Έχω μεγάλη όρεξη γι’ αυτό το νέο “χτύπημα”. Θα κάνουμε κάποιες πρώτες συναντήσεις πριν ξεχυθούν όλοι σε περιοδείες και θα αρχίσουμε κανονικά πρόβες τον Αύγουστο.

Διακοπές στην Αίγινα έχει και φέτος το μενού;

Διακοπές στην Αίγινα για πάντα! Εκεί είναι το ησυχαστήριο μας, εκεί έρχονται οι κολλητοί μας, εκεί κάνουμε τις βουτιές μας για να πάρουμε δυνάμεις για όσα έρχονται. Να γεμίσουμε μπαταρίες.

Με τον παππού Θοδωρή Αθερίδη;

Είναι πολύ χαρούμενος! Πετάει από την χαρά του, τον είδες; Είμαστε όλοι μας χαρούμενοι με την Φωτεινή μας, που θα γίνει μαμά. Και ανυπομονούμε για το μωρό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR