counter

Σμαράγδα Καρύδη: Η περιπέτεια υγείας του πατέρα της και η κατάστασή του σήμερα

Σμαράγδα Καρύδη: Η περιπέτεια υγείας του πατέρα της και η κατάστασή του σήμερα
Σμαράγδα Καρύδη: Η περιπέτεια υγείας του πατέρα της και η κατάστασή του σήμερα

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μεταξύ άλλων, μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που πέρασε ο πατέρας της και αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Το καλοκαίρι αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εσένα και λόγω της περιπέτειας του πατέρα σου, του καλού ηθοποιού Ντίνου Καρύδη.

Ευτυχώς, τώρα είναι σε ανάρρωση στο σπίτι μετά το έμφραγμα που έπαθε. Είχε καλούς γιατρούς και τον πρόλαβαν με το μπαλονάκι που έβαλαν, αλλά δυστυχώς μετά ταλαιπωρήθηκε με ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που μας κράτησαν αρκετά μέσα.

Είναι γερή κράση ο Ντίνος, δεν τον φοβάμαι.

Είναι, όντως! Και πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Εχει «έρωτα» μαζί σου. Μιλά συνέχεια για σένα, ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook.

Εχει, ναι. Οπως έχει και στο σπίτι δεκάδες φωτογραφίες, όπως έχει και στα καμαρίνια των θεάτρων που παίζει. Μπαίνω σε άλλα θέατρα και βλέπω τη φάτσα μου (σ.σ.: γελάει)!

Εσύ του εκφράζεις την αγάπη σου;

Δημόσια όχι, αλλά ιδιωτικά ναι! Ελπίζω να μην έχει παράπονο. Κάνω ό,τι μπορώ κι εγώ, τι να σου πω; Αλλοι είναι πιο εκδηλωτικοί. Σημασία έχει η ουσία. Και η ουσία είναι ότι τον αγαπάω πάρα πολύ. Να, είδες; Με βάζεις και το λέω δημόσια!

Είσαι αισιόδοξο πλάσμα, Σμαράγδα;

Ναι, είμαι. Κοιτάζω μπροστά πάντα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω και εγώ κάποια σκοτάδια. Ξέρεις τι μου έρχεται στον νου; Κάτι που λέγεται στις «Μάγισσες»: κλαίμε για τη συμφορά μας και μετά σκουπίζουμε τα δάκρυά μας και πάμε παρακάτω. Πάω μπροστά, έχοντας πλάι μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Και ψάχνω να βρω πάντα το φως και ό,τι θετικό υπάρχει.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR