counter

Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι σχολίασε το ότι ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο

Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι σχολίασε το ότι ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο
Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι σχολίασε το ότι ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, ενώ σχολίασε την πρόσφατη πολυσυζητημένη δήλωση του συντρόφου της.

Θυμίζουμε πως ο Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει πως δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο από την Ελένη Γκασούκα.

«Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως, μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Για αυτό που χάλασε, την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, γιατί εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Την θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Με την Ελένη μας ένωσε ακόμη περισσότερο το εγγόνι.  Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου, δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη. Είμαστε δύο παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Απαντώντας στη δήλωση αυτή, η Σμαράγδα Καρύδη σχολίασε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση εκπομπών και έχω πει όχι, γιατί δεν ήταν στα ενδιαφέροντα μου. Μας έχουν προτείνει να κάνουμε εκπομπή με τον Θοδωρή Αθερίδη, ένα μαγκαζίνο, δεν το πολυσκεφτήκαμε, είπαμε όχι. Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για ριάλιτι, γιατί με ξέρουν οι άνθρωποι στα κανάλια, δεν μπορώ την ταλαιπωρία καθόλου. O Θοδωρής είναι από τους πιο καλούς συνεργάτες που μπορείς να έχεις. Ο Θοδωρής δεν έχει καθόλου φοβία της έκθεσης, που εγώ έχω. Με αγχώνει πολύ η έκθεση ακόμη και τώρα. Γιατί να με ενοχλεί που δεν έχει πάρει διαζύγιο ο Θοδωρής; Δεν ήθελα να παντρευτώ, ούτε να κάνω παιδιά. Μου έχει τύχει να συγχωρέσω την απιστία, νομίζω δεν θα το έκανα πια».

Δείτε όσα είπε η Σμαράγδα Καρύδη στο ακόλουθο βίντεο (μετά το 8ο λεπτό).

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR