counter

Σκοτώθηκε ο Αντόνιο Ρέγιες!

Σκοτώθηκε ο Αντόνιο Ρέγιες!
Σκοτώθηκε ο Αντόνιο Ρέγιες!

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τροχαίο στην γενέτειρα του Ρέγιες, την ισπανική πόλη Ουτρέτα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει περισσότερες γνωστές λεπτομέρειες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Σεβίλλης εξακολουθούσε να αγωνίζεται σε ηλικία 35 ετών ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Εξτρεμαδούρα. Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες ήταν ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της Σεβίλλης σε ηλικία μόλις 16 ετών, ενώ η μετακίνησή του στην Πρέμιερ Λιγκ το 2003, απέφερε στον ισπανικό σύλλογο πέραν των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τους «κανονιέρηδες» πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και ένα FA Cup, όντας ο πρώτος Ισπανός ο οποίος έφτασε στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το 2006 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης με την οποίαν κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ συνέχισε την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την Μπενφίκα, επιστρέφοντας στην ομάδα η οποία τον ανέδειξε το 2012 για πέντε σεζόν. Η είδηση του θανάτου του έγινε ευρέως γνωστή, μετά από την ανάρτηση στο twitter, από την ποδοσφαιρική ομάδα της Σεβίλης.

 «Δεν θα μπορούσαμε να ανακοινώσουμε χειρότερη είδηση. Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αγαπημένος παίκτης από τα τμήματα υποδομής μας, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Πηγή: ant1news.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR