counter

Σκορδά για Μουζουράκη: "Είμαι σε ροζ συννεφάκι. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ! Δεν μπορεί ένας άνθρωπος..."

Σκορδά για Μουζουράκη: "Είμαι σε ροζ συννεφάκι. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ! Δεν μπορεί ένας άνθρωπος..."
Σκορδά για Μουζουράκη: "Είμαι σε ροζ συννεφάκι. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ! Δεν μπορεί ένας άνθρωπος..."

Το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη για τον γάμο του και τα όσα ζήτησε από τους δημοσιογράφους σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή “Πρωινό μας”.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη με τον τραγουδιστή και τα “καρφιά” του για τους συναδέλφους της.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά είπε τη δική της άποψη.

Δείτε επίσης! Πρωινό μας: Εκτός εκπομπής η Έλενα Χριστοπούλου! Η αναφορά της Φαίης Σκορδά στην έναρξη

Όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Φαίη Σκορδά

«Για το δημοσιογραφικό επάγγελμα άκουσες πώς αναφέρθηκε; Ντροπή και ξεδιάντροπο; Μας χρέωσε τη διαρροή του γάμου, μας χρέωσε το φύλο του παιδιού, μας χρέωσε όλα τα δεινά της προσωπικής του ζωής. Μας είπε ότι είναι ανεπιθύμητοι οι δημοσιογράφοι και τα συνεργεία.

Εγώ τον καταλαβαίνω, έχει ένα ύφος δικό του. Μπράβο του! Από εκεί και πέρα όμως, δεν χρειαζόταν τόσες αιχμές για τους δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν στηρίξει τον Πάνο και όταν τους ήθελε για τη δουλειά τους, όταν τους ήθελε για την τηλεοπτική και μουσική του καριέρα. Πάντα σεβόμενοι τις επιθυμίες του και δεν χρειαζόταν να στοχοποιήσει τόσο πολύ τους δημοσιογράφους», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά είπε: «Ακούω με προσοχή αυτό που λες και σίγουρα υπάρχει και αυτό το σχόλιο και το ξέρει και ο ίδιος. Δεν ανήκει όμως στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει πάρει τηλέφωνα να καλέσει περιοδικά και εκπομπές».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πραγματικά αυτό που λένε είμαι σε ροζ συννεφάκι. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ να στείλω κάμερα. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος ο οποίος λέει δεν θέλει κάμερα, να στείλω κάμερα και την άλλη μέρα να το παίξω. Δεν μπορώ να το κάνω. Η ηθική που είναι; Δεν θα στείλω Πάνο επειδή είσαι εσύ, δεν θα το έκανα σε κανέναν. Μπορείς μετά να έρθεις εδώ και να δώσεις συνέντευξη. Στην ζωή τα πράγματα δεν είναι μόνο της στιγμής και πολλές φορές όταν κάποιον τον σέβεσαι, έρχεται η στιγμή που στο επιστρέφει λίγο καθυστερημένα, αλλά επιστρέφεται. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις σε μία Ελλάδα που είμαστε 100 άτομα μόνο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR