counter

Σκορδά: Έκανε το όνειρο της 17χρονης Κωνσταντίνας πραγματικότητα

Σκορδά: Έκανε το όνειρο της 17χρονης Κωνσταντίνας πραγματικότητα
Σκορδά: Έκανε το όνειρο της 17χρονης Κωνσταντίνας πραγματικότητα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές διέκοψε η Φαίη Σκορδά, για έναν πραγματικά πολύ καλό σκοπό. Η παρουσιάστρια και πρέσβειρα του «Make A Wish Ελλάδος»ν έκανε πραγματικότητα το «όνειρο» της 17χρονης Κωνσταντίνας. Να αποκτήσει μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή. Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων της Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων, η νεαρή Κωνσταντίνα ανυποψίαστη, δέχθηκε την πρόσκληση του «Make A Wish Ελλάδος», για να παρακολουθήσει μαθήματα νυχτερινών λήψεων δίπλα σε έναν επαγγελματία το Σάββατο 30 Ιουλίου, στο Λιμάνι της κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Φαίη Σκορδά την ώρα που μιλούσε για το σημαντικό έργο του «Make A Wish Ελλάδος», κάλεσε σε ανύποπτο χρόνο την Κωνσταντίνα στη σκηνή, όπου και εκπλήρωσε την Ευχή της!

Ακολούθησαν μοναδικές στιγμές χαράς, ιδιαίτερα για την 17χρονη Κωνσταντίνα, η οποία δεν σταμάτησε να χαμογελά. Η βραδιά έκλεισε με μια συμβολική ενέργεια, όπου εκατοντάδες φαναράκια πέταξαν στον ουρανό για τη χαρά, τη δύναμη και την ελπίδα!

Στη χώρα μας το «Make A Wish» ιδρύθηκε το 1996, και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε 1.500 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR