counter

Σκληρή επίθεση Λάμπη Λιβιεράτου: "Είναι άσχετος πανίβλακας. Βγαίνει στην TV και λέει π@π@ριές"

Σκληρή επίθεση Λάμπη Λιβιεράτου: "Είναι άσχετος πανίβλακας. Βγαίνει στην TV και λέει π@π@ριές"
Σκληρή επίθεση Λάμπη Λιβιεράτου: "Είναι άσχετος πανίβλακας. Βγαίνει στην TV και λέει π@π@ριές"

Λάμπης Λιβιεράτος

Έξαλλος έγινε ο Λάμπης Λιβιεράτος με την γνώμη γνωστού επιστήμονα περί κατάθλιψης.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανάρτηση με την οποία διαφωνούσε με την άποψη ότι η κατάθλιψη είναι ασθένεια και επιχειρηματολόγησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

«Υπάρχει ένα ζώον που το παίζει επιστήμονας και βγαίνει στην τηλεόραση και λέει απίστευτες π@@@@@ες. Μεταξύ άλλων, είπε ο άσχετος πανίβλακας και προφανώς αγ@@@@ς χρόνια, ότι η κατάθλιψη είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! Ας τον ενημερώσει ότι η κατάθλιψη ΔΕΝ είναι αρρώστια και ότι ΑΡΡΩΣΤΟΣ είναι μάλλον ΑΥΤΟΣ και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να κάτσει σπίτι του και να το π@@@ μέχρι να ξεσπάσει!!!».

Όμως μετά από λίγο ο Λάμπης Λιβιεράτος αφαίρεσε από τον λογαριασμό του την δημοσίευση, αντικαθιστώντας την με μία νέα.

«Τα σχόλια του δήθεν επιστήμονα μου μεταφέρθηκαν και δεν τα είδα ο ίδιος, γι’ αυτό κατέβασα την πρώτη ανάρτηση. Εμμένω όμως στην άποψη μου γι’ αυτόν, γιατί πιστεύω (κατά την γνώμη μου πάντα) ότι λέει γενικότερα μεγάλες πα…ς και επιμένω ότι η κατάθλιψη δεν είναι αρρώστια, είναι μια ψυχολογική κατάσταση στην οποία μπορεί να μπει ένας άνθρωπος κάτω από πιέσεις ή δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν στο περιβάλλον του ή ακόμα και στην ίδια του την σκέψη.

Αντιμετωπίζεται όμως και ο καθένας μπορεί να βγει από αυτό αν το θελήσει και ο ίδιος κάποια στιγμή! Δεν είναι αρρώστια , δεν είναι ντροπή και συνήθως  συμβαίνει στα πιο αγνά και ευαίσθητα  άτομα . Δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά έτσι γίνεται συνήθως. Κατά την γνώμη μου πάντα. Θα επανέλθω».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR