counter

«Σιχαίνομαι τις κοσμικούρες,απεχθάνομαι τις αυλές και τα περίεργα παρεάκια»

«Σιχαίνομαι τις κοσμικούρες,απεχθάνομαι τις αυλές και τα περίεργα παρεάκια»
«Σιχαίνομαι τις κοσμικούρες,απεχθάνομαι τις αυλές και τα περίεργα παρεάκια»

Ορέστης Τζιόβας

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Ο Ορέστης Τζιόβας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «TV Έθνος» αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Ρήγα στο «Αμάρτημα της μητρός μου», τη σχέση του με τα media και τη δημοσιότητα, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.
Ο 29χρονος ηθοποιός για τη σχέση του με την πολιτική είπε: «Κάποτε ανήκα κι εγώ στη μερίδα εκείνων που θεωρούν ότι στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην εξουσία με την αποχή τους. Στην πορεία, όμως, κατάλαβα το πόσο λάθος είναι αυτή η αντίληψη. Η ψήφος είναι διαμαρτυρία, δικαίωμα, μη σου πω και υποχρέωση. Όταν δεν ψηφίζεις είναι σαν να μη δέχεσαι το πολιτικό σύστημα της χώρας σου. Όταν ζεις στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, δεν μπορείς να της γυρίσεις την πλάτη και να πας για… μπάνιο! Είναι σαν να καταλύεις τη δημοκρατία».
Επίσης, ο Ορέστης Τζιόβας αναφέρθηκε στο κυνηγητό που έχει δεχτεί από τους paparazzi και τη γενικότερη σχέση του με τη δημοσιότητα: «Σιχαίνομαι παντός τύπου… κοσμικούρες, πάρτι και εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με διπλωματίες, τριπλωματίες κλπ. Θέλω να ελπίζω πως κάποιος μπορεί να υπάρχει σε αυτόν τον χώρο μόνο και μόνο επειδή το αξίζει και επειδή φυσικά βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτόν και του δίνουν την ευκαιρία να ανοίξει μια πόρτα […] Σε ό,τι έχει να κάνει όμως με μένα, απεχθάνομαι τις αυλές και όλα τα περίεργα παρεάκια, γι΄ αυτό και φροντίζω να κρατάω αποστάσεις ασφαλείας από όλα αυτά και να βρίσκομαι με ανθρώπους που πραγματικά τους γουστάρω».
Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του στο «Αμάρτημα της μητρός μου» του ΑΝΤ1: «Μόνο ενθουσιασμό αισθάνθηκα για το “Αμάρτημα”. Άλλωστε, ως γνωστόν, ο φόβος είναι κακός σύμβουλος. Σου βάζει φρένο, σε κρατάει πίσω. […] Όταν έχεις να κάνεις με έναν σκηνοθέτη – όπως είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας – που ξέρει τι θέλει, δεν έχεις να φοβάσαι για τίποτα. Άλλωστε, προσωπικά λατρεύω και την ταχύτητα και τις σουρεάλ καταστάσεις».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR