counter

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη στη φωτογραφία που δημοσίευσε με τη μητέρα της

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη στη φωτογραφία που δημοσίευσε με τη μητέρα της
Σίσσυ Χρηστίδου: Το σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη στη φωτογραφία που δημοσίευσε με τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ημέρες περνά η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής (16/7) με μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο κανάλι της στο YouTube αποκάλυψε ότι η μητέρα της διαγνώσθηκε τον χειμώνα με λευχαιμία και δίνει την δική της μάχη.

Η οικογένεια της παρουσιάστριας είναι πιο ενωμένη από ποτέ, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να έχει στο πλευρό της και τον αδερφό της, Γιάννη.

Μάλιστα, η ίδια στο βίντεο που ανέβασε σημείωσε: «Επειδή δεν βρέθηκε 100% συμβατός δότης από την Παγκόσμια Τράπεζα, εγώ και ο Γιάννης εξεταστήκαμε και οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει δότης ο αδερφός μου. Όλο αυτό το διάστημα η μαμά έχει κάνει τρεις κύκλους θεραπειών, έχει χάσει πολύ βάρος, είναι αδύναμη παρ΄ όλα αυτά είναι αισιόδοξη και δεν της αρέσει όταν είμαστε εδώ».

Το Σάββατο η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στο Instagram μια πολύ συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο.

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα.. Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι… Η μαμά μου είναι θηρίο. Πιο θηρίο από το θηρίο.. Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη…» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου και τα σχόλια στήριξης των διαδικτυακών της ακολούθων ήταν αμέτρητα.

Ανάμεσα σε αυτά και του πρώην συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος έβαλε δύο καρδούλες στην ανάρτηση της παρουσιάστριας.

Οι δυο τους άλλωστε διατηρούν άψογες σχέσεις παρά τον χωρισμό τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR