counter

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο κούκλος αδερφός της είναι σαν star του Hollywood - Δείτε φωτογραφίες

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο κούκλος αδερφός της είναι σαν star του Hollywood - Δείτε φωτογραφίες
Σίσσυ Χρηστίδου: Ο κούκλος αδερφός της είναι σαν star του Hollywood - Δείτε φωτογραφίες

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει από τα πιο όμορφα κοντινά στην ελληνική τηλεόραση και ο αδερφός της, Γιάννης αν και δεν ασχολείται με την showbiz, θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο ή και star του Hollywood.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ποιος είναι ο αδερφός της, Γιάννης

Αν και οι δυο τους δεν μοιάζουν ιδιαίτερα στο πρόσωπο, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά όπως η μύτη αλλά και τα μάτια τους. Τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου όσο και ο αδερφός της, Γιάννης έχουν πράσινα μάτια ενώ μοιράζονται την αγάπη για... τα γλυκά. Βλέπετε, ο ίδιος έχει μια πολύ επιτυχημένη επιχείρηση με διάφορα γλυκα, από donuts μέχρι και τούρτες. Το μαγαζί του μάλιστα, επισκέπτονται πολλοί επώνυμοι.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συνέντευξη που έδωσε ο αδερφός της

O ίδιος μιλώντας για την οικογένεια του, έχει αναφέρει: "με τη γυναίκα μου έχουμε δυο παιδιά, τη Ραφαέλα, 7 χρονών, και τον Θοδωρή, 5 χρονών. Μένουμε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μας αρέσει να ταξιδεύουμε. Κατεβαίνουμε στην Αθήνα για να δούμε τα ξαδέρφια και τη Σίσσυ και μένουμε όλοι μαζί, αλλά δεν βλέπω να το κουνάμε από εδώ. Είμαι η κλασική παιχνιδομηχανή για τα παιδιά μου. Έχω δει στον εαυτό μου χαρακτηριστικά του πατέρα μου, που δεν τα είχα μέχρι να γεννηθούν τα παιδιά μου. Κάποια τα έχω κρατήσει, κάποια άλλα προσπαθώ να μην τα επαναλάβω…".

Όσο για την σχέση που έχει με την αδερφή του, Σίσσυ Χρηστίδου; Ο Γιάννης Χρηστίδης αποκάλυψε παλαιότερα σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ότι:

"Με τη Σίσσυ έχουμε δυο χρόνια διαφορά, είναι μεγαλύτερη. Μέχρι τα 18 της η Σίσσυ δεν ήταν καθόλου προστατευτική. Αντιθέτως με απέφευγε. Με το που έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε τη δική της καριέρα, εκεί ήταν που δεθήκαμε. Περισσότερο εγώ προσπαθούσα να χωθώ στην παρέα της Σίσσυς. Ήθελα λίγη προσοχή, λίγη σημασία… Από μικροί ερχόντουσαν πολλοί φίλοι και μου έλεγαν να τους γνωρίσω την αδερφή μου. Αλλά η Σίσσυ τα έλυνε όλα μόνη της, δεν χρειαζόταν κάτι από μένα. Δεν είχαμε καμία ομοιότητα στα παιδικά μας χρόνια. Δεθήκαμε πάρα πολύ μεταξύ μας όταν έφυγε από το σπίτι και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία κόντρα. Το παιδί της μαμάς και του μπαμπά ήμουν εγώ ξεκάθαρα. Επειδή η Σίσσυ ήταν μεγαλύτερη έφαγε όλα τα σκάγια…"

Διαβάστε επίσης: Σάκης Κατσούλης: Δείτε την αδερφή του - Πόσο μοιάζουν;

Δείτε φωτογραφίες με το ποιος είναι ο αδερφός που έχει η Σίσσυ Χρηστίδου

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR