counter

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντίδραση της στις δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα – “Αναρωτιέμαι σε ποια αθώωση αναφέρεστε;”

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντίδραση της στις δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα – “Αναρωτιέμαι σε ποια αθώωση αναφέρεστε;”
Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντίδραση της στις δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα – “Αναρωτιέμαι σε ποια αθώωση αναφέρεστε;”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το κίνημα #metoo.

‘Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για την υπόθεση του ηθοποιού Νικόλα Στραβοπόδη απάντησε: «Αχ μη μου το κάνεις αυτό.  Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή του θέματος, γιατί μόνο κακό έχει κάνει και έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία και αδικία».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Δήμητρα Ματσούκα για #metoo: “Έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία”

Όσα είπε η Δήμητρα Ματσούκα προκάλεσαν την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία πέρσι είχε φιλοξενεί την συγκεκριμένη καταγγελία στην εκπομπή της.

«Πριν από λίγο στο #kalytera σε συνέντευξη που παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα στη Ναταλία Γερμανού έγινε αναφορά μιας υπόθεσης που έτυχε να φιλοξενήσουμε πέρσι στην εκπομπή. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκε σαν παράδειγμα άδικης συκοφάντησης ηθοποιού που εν τέλει αθωώθηκε, χρησιμοποιώντας μάλιστα το ονοματεπώνυμό του στον αέρα.

Σε σχέση με την υπόθεση αυτή αναρωτιέμαι σε ποια αθώωση αναφέρεστε; Από όσο ξέρω, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καμιά δίκη. Το αδίκημα θεωρήθηκε παραγεγραμμένο. Όπως τόσα άλλα, ακόμη κι αυτό της υπόθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου.

Το τεκμήριο της αθωότητας ισχυρίζομαι κι εγώ πως το υπερασπίζομαι με σθένος και θα συνεχίσω να το κάνω. Μέσα από δηλώσεις όμως σαν αυτές αναρωτιέμαι.. .Αν υπάρξει αθώωση στα επερχόμενα δικαστήρια που θα πραγματοποιηθούν, πόσοι από εμάς είμαστε έτοιμοι να τους αθωώσουμε πραγματικά και μέσα μας; Και πόσοι θα σηκώσουν το πανό της άδικης διαπόμπευσης; Και όσοι δεν εκδικαστούν ποτέ; Είναι αθώοι; Σήμερα λοιπόν, αθωώσαμε μόνοι μας αυτόν. Αύριο ποιον;», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram της Σίσσυ Χρηστίδου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR