counter

Σίσσυ Χρηστίδου: "Άλλαξε όλη μου ζωή και όλη μου η κοσμοθεωρία"

Σίσσυ Χρηστίδου: "Άλλαξε όλη μου ζωή και όλη μου η κοσμοθεωρία"
Σίσσυ Χρηστίδου: "Άλλαξε όλη μου ζωή και όλη μου η κοσμοθεωρία"

Σίσσυ Χρηστίδου

Συνέντευξη στο site www.happymom.gr και την Μάρθα Αγγελοπούλου, παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην σχέση της με τα παιδιά της και το κατά πόσο εύκολο είναι να είναι μία γυναίκα νε είναι εργαζόμενη μητέρα.

Πόσο εύκολο ή… δύσκολο είναι να συνδυαστεί ο «ρόλος» της μαμάς με αυτόν της γυναίκας;

Στην πραγματικότητα οι ρόλοι της σημερινής γυναίκας είναι πολλοί περισσότεροι από δύο. Είναι μαμά, σύζυγος, φίλη, αδελφή, κόρη, θεία, επαγγελματίας, γυναίκα. Ποτέ δεν αισθάνομαι ότι κάνω όλα όσα θα ήθελα για το κάθε μου ρόλο αλλά προσπαθώ για το καλύτερο. Σίγουρα είναι δύσκολος ο συνδυασμός και η μέρα έχει μόνο 24 ώρες. Πάντως, πάνω από όλους μου τους ρόλους, είμαι μαμά!

Πόσο πολύ άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα από τη στιγμή που έγινες μαμά και ποιες επιπλέον αλλαγές έφερε στη ζωή σου το δεύτερο παιδάκι σας;

Άλλαξε όλη μου ζωή και όλη μου η κοσμοθεωρία. Μετά την μητρότητα όλα γυρίζουν γύρω από τα παιδιά. Τα δικά σου αλλά και όλου του κόσμου. Τα παιδιά μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Με βοήθησαν να δω τον κόσμο με άλλα μάτια και να θέλω να τον κάνω καλύτερο, για εκείνα. Όσον αφορά τον μικρό μου οι αλλαγές δεν ήταν μεγάλες. Πιο πολύ άλλαξε η ζωή μας με το πρώτο μας παιδί. Μετά, το δεύτερο έρχεται σε ένα περιβάλλον έτοιμο να το υποδεχθεί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμάς. 

Σκέφτεστε να μεγαλώσετε ακόμα περισσότερο την οικογένειά σας;

Είναι κάτι που θέλουμε και οι δύο. Όχι ακόμα όμως. Θέλουμε να χαρούμε το μωράκι μας πριν έρθει το επόμενο. Άλλωστε και ο Φίλιππος με τον Μιχαήλ έχουν πέντε χρόνια διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR