counter

Σινεμά στη Θεσσαλονίκη!

Σινεμά στη Θεσσαλονίκη!
Σινεμά στη Θεσσαλονίκη!

Το τριήμερο που μας πέρασε, καθώς σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας έβρεχε, ήταν ότι πρέπει για μια ταινία στο σινεμά. Εμείς, καθώς αυτές τις μέρες βρισκόμασταν στο πατρικό μου και αφού η μικρή ήταν στους αγαπημένους της παππούδες ξεκλέψαμε λίγο χρόνο να πάμε στη Θεσσαλονίκη  να δούμε σινεμά . Άλλωστε ήταν και η βραδιά των Όσκαρ τη Δευτέρα τα ξημερώματα και όλο το κλίμα σε προϊδέαζε για τέτοιες καταστάσεις!

Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι αυτή την περίοδο έχει πολλές αξιόλογες ταινίες και μάλιστα δεν ξέραμε πια να πρωτοδιαλέξουμε.Τελικά αποφασίσαμε να δούμε την κλέφτρα των βιβλίων καθώς μας βόλευε και η ώρα. Ένα πάρα πολύ ωραίο έργο που το προτείνω ανεπιφύλακτα, αν και αρκετά βαρύ. Για όσους δηλαδή δεν αισθάνεστε και στα καλύτερα σας μην το προτιμήσετε. Είναι ένα δυνατό έργο αλλά στο τέλος αν  είστε και λίγο ευαίσθητοι όπως εγώ, θα ρίξετε πολύ κλάμα.

Η αλήθεια είναι πως μετά χρειαζόμουν να πάμε και κάπου αλλού για να ευθυμήσουμε λιγάκι αλλά τελικά τώρα που το σκέφτομαι μετά από δυο μέρες, καμιά φορά χρειάζεται να βλέπουμε και κάτι πιο βαρύ με βαθύτερα νοήματα κι ας μας ρίχνει ψυχολογικά. Και σας το λέει κάποια που το αγαπημένο της είδος ταινίας είναι οι ρομαντικές κομεντί και το πρώτο πράγμα που ρωτάω πάντα είναι αν η ταινία που θα δούμε είναι ευχάριστη και χαρούμενη. Αρνούμαι πεισματικά να βλέπω στενάχωρες ταινίες καθώς κάθε μέρα βομβαρδιζόμαστε στο internet από ειδήσεις που μας θλίβουν, μας αγχώνουν και μας δείχνουν τη σκληρή πραγματικότητα.  

Όποια ταινία κι αν διαλέξετε η όλη διαδικασία είναι αυτή που σας φτιάχνει τη διάθεση. Να κανονίσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα σε ποιο σινεμά να πάτε, να πάρετε ποπ- κορν, αναψυκτικά και σοκολάτες, να είστε στη σκοτεινή αίθουσα του σινεμά χωρίς κινητά και υπολογιστές και μετά να πάτε για ένα ποτό ή καμιά κρέπα, να περπατήσετε στον καθαρό αέρα αγκαλιά με τους ανθρώπους σας.

Ειδικά όταν για πρόκειται για τη λατρεμένη μου Θεσσαλονίκη δεν το συζητώ. Αυτή η πόλη έχει έναν απίστευτο αέρα και ερωτισμό. Και μόνο που περπατάς το βράδυ στους δρόμους της, βλέπεις τη θάλασσα και την φωτισμένη πόλη νιώθεις ευτυχισμένος. Ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα έστω για λίγο και αφήνεσαι στη μαγεία και την ομορφιά της .

Έτσι πέρασε ένα όμορφο βραδάκι με σινεμά και βόλτα στην παραλία. Και τώρα πια που δεν έχω την πολυτέλεια να το κάνω συχνά προσπάθησα να το απολαύσω με όλο μου το είναι. Ειδικά και με τα πρόσωπα που πήγα, που τα λατρεύω και δεν τα βλέπω συχνά καθώς μένουμε πια σε διαφορετικές πόλεις.

Πάτε σινεμά!!!Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!! Θα φτιάξει η διάθεση σας!!! Και μετά περπατήστε στον καθαρό αέρα. Θα καθαρίσει το μυαλό σας!!! Και προτείνετε μας ταινίες που είδατε και σας άρεσαν!!!

Σας φιλώ γλυκά…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR