counter

Sin Boy: Η νέα ανάρτηση της αδερφής του με την οποία επιβεβαιώνει ξανά τον θάνατό του

Sin Boy: Η νέα ανάρτηση της αδερφής του με την οποία επιβεβαιώνει ξανά τον θάνατό του
Sin Boy: Η νέα ανάρτηση της αδερφής του με την οποία επιβεβαιώνει ξανά τον θάνατό του

Οι fans του Sin Boy συνεχίζουν να είναι ανάστατοι τις τελευταίες μέρες, μετά τις φήμες που θέλουν τον γνωστό τράπερ να έχει πεθάνει.

Όλα άρχισαν πριν από μερικές ημέρες, όταν κυκλοφόρησε στα social media μια φωτογραφία με τον Sin Boy μέσα σε ασθενοφόρο και ένα δημοσίευμα που υποστήριζε πως ο τράπερ πέθανε σε νοσοκομείο του Κοσόβου, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης: Sin Bοy: H ανάρτηση της αδερφής του στο Instagram που… επιβεβαιώνει τον θάνατο του τράπερ!

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination» ανέφερε στη συνέχεια η ανάρτηση που ανέβηκε στη σελίδα του τράπερ στο Instagram και την οποία κοινοποίησε στο προφίλ της και η αδερφή του.

Βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν όλα όσα συμβαίνουν διαφημιστικό τρικ, ενώ εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο TikTok ένα βίντεο που δείχνει τον Sin Boy στο Παρίσι… ζωντανό. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ωστόσο αν το βίντεο που έχει γίνει viral, είναι τωρινό ή παλιότερο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η αδερφή του Sin Boy επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία φαίνεται να επιβεβαιώνει ξανά τον θάνατο του τράπερ, καθώς συνόδευσε την προ διετίας κοινή τους φωτογραφία με μια σπασμένη καρδιά, μια μαύρη καρδιά, αλλά και ένα emoticon που κλαίει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR