counter

Σιλβέστερ Σταλόνε: Συγκινεί το "αντίο" του στον Καρλ Γουέδερς - "Απόλο, συνέχισε να ρίχνεις γροθιές"

Σιλβέστερ Σταλόνε: Συγκινεί το "αντίο" του στον Καρλ Γουέδερς - "Απόλο, συνέχισε να ρίχνεις γροθιές"
Σιλβέστερ Σταλόνε: Συγκινεί το "αντίο" του στον Καρλ Γουέδερς - "Απόλο, συνέχισε να ρίχνεις γροθιές"

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram ο Σιλβέστερ Σταλόνε απέτισε φόρο τιμής στον καλό του φίλο και συνάδελφο, Καρλ Γουέδερς, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασε, ο εμφανώς φορτισμένος 77χρονος Σταλόνε στέκεται μπροστά από έναν πίνακα που εικονίζει τον Ρόκυ και τον Απόλο και ακούγεται να λέει τα εξής: "Σήμερα είναι μια απίστευτα θλιβερή μέρα για μένα. Είμαι τόσο συντετριμμένος και προσπαθώ να συγκρατηθώ, γιατί ο Καρλ Γουέδερς ήταν ένα αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου, της επιτυχίας μου… των πάντων. Του δίνω όλα τα εύσημα… γιατί όταν μπήκε σε εκείνο το δωμάτιο και τον είδα για πρώτη φορά, είδα το μεγαλείο του, αλλά δεν συνειδητοποίησα τότε το μέγεθός αυτού. Δεν θα μπορούσα ποτέ να καταφέρω αυτό που καταφέραμε με τον Ρόκυ, χωρίς αυτόν Ήταν καταπληκτικός. Η φωνή του, το μέγεθός του, η δύναμή του, η αθλητική του ικανότητα, αλλά κυρίως η καρδιά του και η ψυχή του… Είναι μια φρικτή απώλεια. Στέκομαι μπροστά σε αυτό τον πίνακα, γιατί ήταν πιθανώς η τελευταία φορά που ήμασταν μαζί στο ρινγκ και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν μαγικός και είμαι τόσο τυχερός που ήμουν μέρος της ζωής του. Οπότε Απόλο, συνέχισε να ρίχνεις γροθιές…".

Θυμίζουμε πως Καρλ Γουέδερς, έγινε παγκόσμια γνωστός και αγαπητός μέσα από τον ρόλο του ως Απόλο Κριντ στις ταινίες "Ρόκυ" στο πλευρό του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Καρλ Γουέδερς έκανε γνωστή η οικογένειά του, που σε ανακοίνωσή της ανέφερε: "Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Καρλ Γουέδερς. Πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024. Ο Καρλ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έζησε μια εκπληκτική ζωή. Μέσα από τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις τέχνες και τον αθλητισμό, άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του και αναγνωρίζεται παγκοσμίως από γενιά σε γενιά. Ήταν ένας αγαπημένος αδελφός, πατέρας, παππούς, σύντροφος και φίλος".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR